IZABERITE

Tko je domaća dvojnica sultanije Hurem?

17.10.2012 u 10:52

Bionic
Reading

Na našoj estradi našli smo mnogobrojne dvojnice temperamentne sultanije Hurem

Ukoliko ste skloni, a ta sklonost prerasta u laganu opsesiju, svaku večer gledati nove obrate i intrige 'Sulejmana Veličanstvenog', zovemo vas da nam pomognete izabrati celebrity dvojnicu sultanije Hurem.

Jedna od najboljih dvojnica po nama je Nataša Janjić koja je također prirodno crvenokosa. Lijepa glumica ima i izražajne oči poput sultanije Hurem, pa je sličnost nevjerojatna. Naša Nataša je jedino manekenske građe, pa joj nedostaju sultanijine obline, no Nataša zasigurno prednjači gracioznošću. Glumici u prilog ide i to što je vatrena Splićanka, što znači da nema dlake na jeziku te zna što hoće.

Stefany Hohnjec
također može na dvor. Naime, kad bi pokazala svoje pokrete iz ritmičke gimnastike, osvojila bi Sulejmana prije one princeze Izabele. Otmjeni pokreti i bujni dekolte naše Stefany sultanu bi pomutili razum. Kako Stefany ima iskustva i u diplomatskim odnosima sa šeicima, sve bi joj to išlo u prilog.


Ženstvenošću definitivno odiše glumica Petra Dugandžić koja je toliko otmjena u svojim modnim izričajima, da bi je kad bi samo zamahnula svojom dugom kosom svi zamijenili sa sultanijom koja je osvojila svijet. Petra kaže da ne gleda sapunice jer u jednoj glumi, pa nije ni upoznata sa sličnošću s Hurem koja je osvojila i muške i ženske gledatelje.

Mlada Jagoda Kumrić promjenom kose je od curice postala vamp-djevojka. Kako je Jagoda izrazila želju da ostvari svjetsku karijeru, kao dvojnica Hurem osvojila bi granice nekadašnjeg Osmanlijskog Carstva, pa neka onda napadne Hollywood.

Antonija Šola svojim oblinama najbolja je kopija Hurem. Lijepa kantautorica prava je umjetnička duša, a ima i glumačkog iskustva koje je stekla u 'Zabranjenoj ljubavi'. Kako se kao autorica pjesama pojavljuje na albumima Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog, Nine Badrić, Lepe Brene, zabavljala bi na dvoru sve svojim talentom.

Naša najljepša sportašica Antonija Mišura svojim lijepim licem i pojavom s lakoćom bi osvojila sve sultane ovog svijeta. Sportska discipliniranost i njena ljepota s dvora bi istjerali pravu Hurem. Kraj fatalne plavuše koja pažnju plijeni svojim širokim osmijehom, dugim nogama i visinom od 180 centimetara, Hurem ne bi imala šanse.

Kao dvojnice sultanije Hurem mogu proći i glamurozna Tončica Čeljuska, lijepa Vanda Winter i simpatična Linda Begonja, no na vama je da donesete konačnu presudu.