FINALE 'PLESA SA ZVIJEZDAMA'

Tko će do trona - Barbara, Mirna ili Saša?

19.12.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Prije no što Barbara Radulović, Mirna Medaković i Saša Lozar krenu u lov na titulu najrasplesanije zvijezde, vi nam recite tko ju je zaslužio

Još jedan 'Ples sa zvijezdama' stigao je do finala u kojemu će se za titulu zvjezdanog čagera sezone boriti Barbara Radulović, Mirna Medaković i Saša Lozar. Upravo njih troje zaslužili su, u društvu svojih mentora Roberta Schuberta, Damira Horvatinčića i Marije Šantek, zaplesati u velikom finalu.

I dok su finalista tri, pobjednik će biti samo jedan, a prije no što dođemo do njega, napravit ćemo brzinski pregled najboljih, nakon čega je sve na vama. Barem što se nas tiče.

Od prvog plesnog koraka Barbara Radulović se prometnula u prvu violinu sezone. Bogatog plesnog iskustva prije samog šoua, na podij je stupila spremna, samouvjerena, opako zgodna i… rasturila. Od prvog tjedna nanizala je, u društvu svoje kristalne kugle, Roberta Schuberta, čitavu nisku najboljih plesova okrunjenih desetkama bez broja i reda, ostavivši konkurenciju nekoliko plesnih koraka iza sebe. Kako o tronu uz žiri odlučuju i gledatelji, pitanje je tek je li svojim lakonogim lepršanjima po HTV-ovom studiju uspjela osvojiti i njih, kao što je žiri. No tko uopće može ostati imun na lijepu Barbaru?

Za razliku od Barbare, koja je došla pokazati što zna, Mirna Medaković je došla učiti, i to joj je, uz pomoć Damira Horvatinčića, odlično pošlo za rukom. Krenula je nešto nesigurnije da bi stigla do redovitih desetki iz ruku strogog Davora Bilmana, a te desetke, kao što znamo, imaju posebnu težinu. Da smo mi u žiriju, dobila bi pokoju i od nas (te imaju nešto manju težinu, ali desetka je desetka). Može li u finalu preskočiti i nedodirljivu Barbaru, vidjet ćemo u subotu, a dotad ćete vi reći svoje.

Jedina muškarčina u trisu finalista - Saša Lozar - pomalo je neočekivano (barem nama) pokazao zavidno plesno znanje. Ne kažemo da smo očekivali dvije lijeve noge, ali s obzirom na visinu, mislili smo da će mu se ples počesto svoditi na lov za brzim partneričinim koracima. No Marija Šantek ga je odlično vodila do samoga finala, maksimalno smanjivši centimetre što ih dijele. Je li to dovoljno za sam vrh, reći će nam subota, a prije nje upravo vi.