uz zabavu i druženje

Tjelovježba u trudnoći i prenatalno vježbanje u centru Zagreba

05.01.2020 u 21:13

Bionic
Reading

Zahvaljujući edukaciji i sveprisutnom internetu, sve više žena prepoznaju važnost prednatalnog vježbanja, ne samo zbog i kondicije nego i cijelog niza prednosti i koje vježbanje u trudnoći može donijeti. U zagrebačkom studiju već dugi niz godina s trudnicama vježba Jasna Maceljski

Velika je razlika kod trudnica koje su se rekreativno bavile sportskim aktivnostima ili profesionalno. Trudnice mogu vježbati tijekom cijele trudnoće ako je njezino i djetetovo zdravstveno stanje zadovoljavajuće. Apolon je prvi studio u Zagrebu koji je počeo s programom vježbanja s trudnicama. Nastavlja tradiciju i ove godine pod vodstvom Jasne Maceljski, voditeljice centra, instruktorice yoge, pilatesa, holističkog plesa i pokreta.

Već dvanaestu godinu zaredom Udruga za poboljšanje kvalitete života Apolon Derenčinova 1 (kod Kvatrića)održava redovite jutarnje i popodnevne tečajeve vježbi za trudnice, do porođaja. Termini su: jutarnji: ponedjeljkom i četvrtkom, 10:00 – 11:00 sati te poslijepodnevni: utorkom i petkom, 17:15 -18:15 sati.

Osim vježbanja s trudnicama u potkrovlju Derečinove 1 odvijaju se i vježbe mama s bebama te drugi razni programi, predavanja, radionice, rekreacijski i edukacijski programi.