sretne i zadovoljne

Tia Jurčić zabavlja se u društvu bivše Todorićeve snahe koju rijetko viđamo u javnosti

09.04.2024 u 13:16

Bionic
Reading

Pokćerka bivšeg ministra gospodarstva, nakon razvoda nraka s Marijem Mamićem, krajem prošle godine odlučila je otići u Ameriku gdje je i ranije živjela, a odande se povremeno oglasi na društvenim mrežama pokazujući kako joj godi tamošnji život

Tia Jurčić živi svoje snove u Americi gdje navodno ljubi NBA legendu Kennyja Smitha. Na njezinom Instagram profilu se može vidjeti kako živi punim plućima, a u mnoštvu fotografija je i ona s Miss Hrvatske 1997., Martinom Todorić ex Novosel.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Sudeći prema prizoru za kojeg Tia Jurčić nije napisala nikakav opis, dame kao da su se skockale za večernji izlazak, a bivša gospođa Todorić izgleda bolje no ikada, odjevena u usku, narančastu haljinu s golim ramenima.

Podsjetimo, tijekom braka s Antom Todorićem, sinom Ivice Todorića, Martina je živjela trudeći se sačuvati svoj život daleko od znatiželjne javnosti, a nakon razvoda 2018. u potpunosti se povukla iz javnog života. Razvod je zatražila nedugo nakon izbijanja afere Agrokor. Tad se pričalo kako joj je brak postao opterećenje, ali ne zbog financijskih neprilika, nego zbog pritiska dominantne obitelji Todorić.

Inače, Martina i Tia zajedičku fotografiju objavile su i sredinom ožujka.