ODGODA DO DALJNJEGA

Thompson nepoželjan u Kostreni: 'Zbog političke situacije njegov koncert nije prikladan'

Marko Perković Thompson

Marko Perković Thompson

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Nakon Istre, pjevač je očito nepoželjan i na Kvarneru. Naime, 28. travnja trebao je održati koncert u Sportskoj dvorani Kostrena. On je već službeno bio najavljen, o čemu su svjedočili i plakati koji su se uoči Uskrsa nalazili na više mjesta u Rijeci, pa tako i na Jadranskoj magistrali u Kostreni. No menadžmentu Marka Perkovića Thompsona je prošlog tjedna stigao dopis iz Komunalnog društva Kostrena, koje upravlja Sportskom dvoranom, i, kako stvari stoje, on neće nastupiti u Kostreni

U dopisu koji posjeduje Novi list, a koji je iz KD-a Kostrena poslan Thompsonovom menadžeru, otkazuje se Ugovor o privremenom korištenju dvorane sklopljen 19. ožujka 2018. uz obrazloženje:

'Na prijedlog predstavnika branitelja Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održani su sastanci s predstavnicima korisnika na kojima je izražena želja za dolazak M. P. Thompsona u sklopu odigravanja memorijalnog malonogometnog turnira za Ivicu Opačka Paju. Navedeni datum nije odgovarao predstavnicima korisnika te im je kao potencijalnim korisnicima SD-a Kostrena poslan prijedlog ugovora s raspoloživim terminima.

Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena, donesen je zaključak da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman u povodu obilježavanja 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD-a Kostrena. Od načelnika Općine Kostrena, g. Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M. P. Thompsona odgodi do daljnjega, a kako se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našeg jedinog vlasnika, donesena je odluka iz naslova', piše u obrazloženju KD-a Kostrena, čiji je direktor Tomislav Matić inače predsjednik kostrenskog ogranka HDZ-a.

Novi list piše da načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić kaže kako Općina, niti on osobno, nisu bili upoznati s namjerom održavanja koncerta Marka Perkovića Thompsona, niti je za organizaciju prije započinjanja bilo kakvih razgovora s izvođačem dao svoju suglasnost bilo kome za održavanje tog koncerta.

  • +3

Marko Perković Thompson

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!