NIŠTA NOVA, NIŠTA NOVA

Televizijsko ljeto na repeatu

17.06.2013 u 11:52

Bionic
Reading

Na prvi dan ljetne sheme donosimo vam, uz pomoć Večernjeg lista, brzinski pregled iste

Već smo prije pisali o ljetnoj shemi na HRT-u ispunjenoj reprizama i bez autorske ljetne emisije. Na istom, repriznom tragu su Nova TV i RTL, što znači da će nam ljeto biti dugo, nadamo se toplo, i televizijski dosadno. 

Od zanimljivijih repriza, HTV će u kasnim večernjim satima reprizirati odlične danske serije 'Borgen' i 'Killing'. Od humorističnih serija i dalje ćemo moći gledati 'Ludnicu u Clevelandu', 'Dva i pol muškarca', a emitirat će se i 'U uredu' te 'Uvijek je sunčano u Philadelphiji', 'Glee' te repriza domaće sapunice 'Dolina sunca'.


Od emisija iz studija moći ćemo gledati reprizu prve sezone 'Volim Hrvatsku' te posljednje sezone '8. kat'. Bit će tu reprizno prikazivanje glazbenih emisija 'Rekonstrukcija', 'Ružiona', 'Do zvijezda zajedno', 'Svirci moji', 'Za srce i dušu (pop rock)' te praćenje svih velikih sportskih događanja.


Ljetna shema na Novoj TV, kako piše Večernji listkreće od početka srpnja, a temeljit će se na (repriziranim) filmskim hitovima. Između ostalih gledat ćemo 'Zodiac' s Robertom Downeyem mlađim, 'Mističnu rijeku' u režiji velikog Clinta Eastwooda, 'Krvavi dijamant' s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi, trilogiju 'Gospodara prstenova', triler 'Dobri Nijemac' s Georgeom Clooneyjem i Cate Blanchett te TV premijeru filma 'Cadillac Records' s Adrianom Brodyjem i Beyonce Knowles u glavnim ulogama.

InMagazin, koji vode Mia Kovačić i Ana Stunić, emitirat će se cijelo ljeto, kao i nova turska serija 'Da sam oblak'. U programu ostaju i novi nastavci Štrumpfova, serije 'Kako vrijeme prolazi' i američke hit-serije 'Muškarci u krizi'. Novost u programu je serija 'Miami Medical' koja dolazi iz radionice Jerryja Bruckheimera.


Na RTL-u ćemo 23. lipnja gledati zadnju ovosezonsku emisiju 'RTL Extra Magazin', a Antonija Mandić i njezin talk show 'Studio 45' na ljetnu će stanku otići nakon 27. lipnja. RTL Exkluziv ni ove godine ne ide na ljetnu stanku i na voditeljskom mjestu će se izmjenjivati Edita Misirić i Antonija Stupar Jurkin.

Od serija moći ćemo gledati brazilsku 'Avenidu Brasil', srpsku 'Vratit će se rode' te reprize humorističkih serija 'Teorija velikog praska' i 'Dva i pol muškarca'. Gledatelji će imati priliku vidjeti i 22 nove epizode serije 'Uvod u anatomiju', šestu sezonu serije 'Kosti' te osmu i devetu sezonu 'CSI Las Vegas'.