KOJA VAM SE NAJVIŠE SVIĐA?

Sve seksi ljepotice 'Plesa sa zvijezdama'

16.11.2011 u 11:12

Bionic
Reading

Svake godine u 'Plesu sa zvijezdama' zavode nas nove srcima drage zvjezdane ljepotice, stoga smo odlučili da je krajnje vrijeme da izaberemo seksi kraljicu plesnog podija

Već šest godina zrelu jesen i mladu zimu provodimo uz rasplesane zvijezde, živo kibicirajući i navijajući za svoje favorite, usput se u potpunosti prepuštajući seksipilu ljepotica sezone. Kako su s vremenom vrle plesne pokrete istisnuli oni seksi, odabrali smo 13 nama najseksipilnijih rasplesanih zvijezda, a na vama je da taj, u ovom slučaju nimalo nesretan broj posložite po kvaliteti.

Kako je već red, svaka sezona imala je svoje seksi ljepotice, stoga smo se odlučili u sladostrasno istraživanje uputiti sezonski.

U prvoj su nam sezoni oči i tlak poskakivali svaki put kad bi na scenu stupile Zrinka Cvitešić i Maja Šuput. Na našu veliku sreću, scenski seksipil spojile su s plesačkim umijećem, tako da je Maja ispala tek u polufinalu, da bi Zrinka dogurala do samog finala, gdje je iza sebe ostavila Renea Bitorajca.

U drugoj sezoni, u pogledima razigranih mladaca, staraca i ostalih došlo je do opako slatkog trokuta između Lane Jurčević, Nikoline Pišek i Danijele Martinović. Danijela je najranije ostavila plesne cipelice, ispavši kao četvrta, da bi je već sljedeći tjedan naslijedila Nikolina, dok je Lana, u svom velikom proboju do naših srca, stigla do velikog finala, gdje je ostala kraća za plesni koračić.

Iako je u trećoj sezoni bilo više kandidatkinja za nagradu najseksi koraka, veliko razotkrivanje Danijele Trbović istisnulo je iz nas sve ostale konkurentice. Uostalom, ta cijela sezona bila je posvećena samo jednom, odnosno dvoma – Danijelinim seksi nogama.

Četvrta sezona iznjedrila je još jedan slatki boj plesnih cipelica i svega što im pripada. Riječ je o Ivi Šulentić i tada još uvijek maloljetnoj i friškoj pod svjetlima reflektora Franki Batelić. U dvoboju, ali i u cijeloj sezoni pobjedu je ulovila Franka, oduševivši plesnim koracima i još koječime o čemu nam je šutjeti zbog njenih tada još mlađahnih godina.

Uslijedio je još jedan dvoboj koji nam se i dan danas vrti glavama, a koji se u petoj sezoni vodio sve do velikog finala. Riječ je o Mili Horvat i Neri Stipičević, a u frapantnom finalu plesačku krunu zaslužila je Nera, kojoj mi dajemo malu i sasvim osobnu titulu najseksi izvođačice sezone.

Vrućom šetnjom rasplesanim seksipilom stigli smo i do ovogodišnjih ljepotica plesnog podija, Jelene Perčin, Lane Banely i Tatjane Jurić. Iako nas je Tatjana već napustila, sigurni smo da je u svoja dva nastupa zapela za oko nekome od vas. Za razliku od nje, Jelena i Lana i dalje će vas predano zavoditi seksipilom u ritmu glazbe za ples.

A sad na posao! Izbor nije lak, no sigurni smo da vam zbog toga nije nimalo krivo.