uzbuđena je

Sve je spremno za vjenčanje: Tia Jurčić i Mario Mamić uskoro će izreći sudbonosno 'da'

09.10.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Lijepa pokćerka bivšeg saborskog zastupnika i ministra, doktora ekonomskih znanosti te sveučilišnog profesora Ljube Jurčića ovog mjeseca će postati supruga Marija Mamića, sina savjetnika Dinama Zdravka Mamića. Proslava vjenčanja održat će se u zagrebačkom hotelu

'Rekla bih da nisam jako pod stresom zbog priprema jer sam dosta odlučna osoba. Ne radim dramu ni oko čega, pa tako ni oko priprema. Više bih rekla da sam uzbuđena i vesela', izjavila je za portal Scena.hr.

Dodala je kako joj pomažu svi njezini bližnji. 'Što god je trebalo, bez puno pitanja, bilo je napravljeno. Lijepo je biti okružen dobrom energijom i divnim ljudima. Savjeti su bili bazirani na bazi cvijeća i nekih sitnih detalja, a tu su uskočile prijateljice', kaže Tia Jurčić.

Mario Mamić i Tia Jurčić prošlog ljeta su se počeli družiti na otoku Pagu, na kojem Mamići ljetuju. Mario se u jesen odselio iz doma koji je dijelio s tadašnjom suprugom Monikom Mamić i njihovo dvoje djece. Novu godinu novi par je proveo u Dubaiju, a ove jeseni su odlučili izmijeniti bračne zavjete.

  • +6
Tia Jurčić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Građanski će brak sklopiti u Zagrebu navodno već u subotu 14. listopada, a svadbena večera i slavlje nastavit će se u hotelu Westin. Mario Mamić je i stupanje u prvi brak, onaj s Monikom Kravić, proslavio u istom hotelu. U njemu su dobili dvoje djece, krajem 2008. godine sina Josipa, a četiri godine kasnije i Jakova.

Tia se prvi put udala za Chrisa Warrena, košarkaša iz Teksasa, s kojim ima šestogodišnjeg sina Domenica. Razveli su se prošle godine.

Tia Jurčić Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell