Stella Maris

Sve je spremno za otvaranje ljeta – sutra počinje Sea Star Festival!

22.05.2024 u 17:25

Bionic
Reading

Ovog četvrtka šesto izdanje Sea Stara otvara svoja vrata i svi su pozvani na party!

Već tradicionalno, Sea Star okuplja najjaču regionalnu i globalnu ekipu kako bi prizvali sunce i ljeto u umašku lagunu. Ovogodišnji lineup predvode eurovizijski superheroj Baby Lasagna, omiljeni francuski DJ hitmakeri Ofenbach, John Newman za DJ pultom sa svojim Hybrid setom te vodeći techno i house dvojac ARTBAT rame uz rame s regionalnim igračima kao što su Joker Out, Buč Kesidi, Senidah, Kuku$, Grše i mnogi drugi. Sea Star nastavlja postavljati nove produkcijske standarde festivalskih pozornica, a prostor umaškog Stella Maris Resorta Plava Laguna u potpunosti je spreman za doček posjetitelja i početak festivala. Ljeto otvaramo uz pogodne vremenske uvjete - u laguni nas očekuju ugodna sunčana razdoblja i toplo vrijeme s temperaturama do 25 stupnjeva. Ograničen broj povoljnijih festivalskih ulaznica po predfinalnoj cijeni od 59 eura moguće je kupiti do kraja dana!

Welcome Party // četvrtak, 23. svibanj

Festival svoja vrata otvara u četvrtak, 23. svibnja, uz Welcome day party na kojem će atmosferu zagrijavati jedan od vodećih elektronskih producenata i majstora svjesne glazbe Mose, ekstatični DJ Tebra te organski techno i house vizionari Mr. Forest i Donnie Darko.

Dan 1 // petak, 24. svibanj od 19:00

Glavni festivalski program započinje u petak 20:00, a ulazi su otvoreni od 19 sati. Lineup Tesla Main Stagea na prvom festivalskom danu predvode talijanska techno kraljica Deborah De Luca, tech-house velemajstori ARTBAT, vrući DJ Hot Since 82, jedinstveni INIKO te mlada i talentirana Lanna. Na glavnoj pozornici publiku će rasplesati i bendovske regionalne rock senzacije Joker Out, Buč Kesidi i Keni Nije Mrtav. Prvog dana na pozornicu Nautilus Arene slijeću trap superheroji – gazda tvrdih stihova i predsjednik vrha Billboarda Grše, pioniri i legende trapa Kuku$, autor, producent i vlasnik najvećih hitova z++, mlade gospodarice ritma tam & Jymenik, zvijezda u usponu Rouzi te Zevin i Thicc Boi. Divljim valovima Electric Waves stagea upravljat će Pablo Panda, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB, Inner Sense i Ivan Erjavac.

Dan 2 // subota, 25. svibanj od 19:00

Druge večeri vrata se otvaraju u 19 sati kada počinje i festivalski program. Tesla Main Stage rezerviran je za mladog kalifornijskog producenta i DJ-a Iana Ashera, autora velikih svjetskih hitova Johna Newmana i njegov Hybrid DJ set, najslušanije DJ-eve današnjice Ofenbach, eurovizijske favorite i finaliste Baby Lasagnu i Angelinu Mango te multitalentiranu glazbenicu Vimokshu. Na istoj pozornici će žariti i paliti opasan dio trap-ganga: Senidah i Devito, a stižu i regionalni majstori za DJ pultom Vanillaz i Thicc Boi. Nautilus Arenu će elektrizirati Victoria, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock, Katalina i Lucius Light, dok će Electric Waves pozornicom zavladati Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić, Marcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan.

Closing Party // nedjelja, 26. svibanj do 12:00

Festival će završiti Closing Partyjem, koji će trajati do podneva u nedjelju, 26. svibnja, a za nezaboravni finish će se pobrinuti DJ-i s Electric Waves pozornice.

I ovogodišnji Sea Star tradicionalno će donijeti zanimljive društveno – odgovorne aktivnosti među kojima se posebno ističe panel 'Umag, as a host of a new global music conference' koji predstavlja idealan uvod u konferenciju naziva „Bridge 2025: Leap into the future” koja će biti održana 2025. godine u sklopu festivala. Uz panel, održat će se i niz aktivnosti u sklopu kojih će se posjetitelji moći informirati o važnim temama te uključiti u različite aktivističke kampanje i radionice. Neke od aktivnosti koje će se provoditi za vrijeme festivala su akcija čišćenja 'Sjajni Umag', radionice posvećene zero waste kozmetici, LIFE IS LIVE kampanja te Pixelata.

Dva centralna dana festivalski ulazi bit će otvoreni od 19:00 do 03:00. Mjesta za zamjenu festivalski vouchera za narukvice radit će u četvrtak od 19:00 do 23:00 te u petak i subotu od 11:00 do 03:00. Publika se poziva da što ranije dođe obaviti zamjenu kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Kao i prošlih godina kompletno plaćanje na festivalu bit će uz korištenje Sea Star kartice za bezgotovinsko plaćanje.

Sve ključne informacije o festivalu i ove su godine nadohvat ruke, u Sea Starovoj Woov aplikaciji.

Ulaznice

U prodaji je dostupan ograničen kontingent festivalskih ulaznica po predfinalnoj cijeni od 59 eura. Uz njih su u ponudi i festivalske VIP Gold ulaznice po cijeni 150 eura te jednodnevne regularne ulaznice od 34 eura i jednodnevni VIP Gold od 80 eura.

Predfinalna cijena festivalskih ulaznica niža je od finalne cijene koja će biti na snazi na dan festivala.

Sve informacije o ulaznicama dostupne su ovdje, kao i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.

sve osim nogometa