BRITAIN'S GOT TALENT

Susan Boyle htjela napustiti show dan prije finala

29.05.2009 u 11:06

Bionic
Reading

Nakon što je podivljala jer je sudac Piers Morgan pohvalio 12-godišnjeg Shaheena Jafargholija, 48-godišnjoj Susan Boyle dojadilo je prozivanje sa svih strana te je spakirala stvari i skoro napustila show

Informaciju o njezinom skorom odustajanju potvrdio je i sudac Piers Morgan: 'Vidio sam je i bila je sva u suzama. Jučer je bila spremna napustiti show. Čak je spakirala svoje stvari u torbe i bila je jako tužna i razočarana'.

'Mislim da je previše bespotrebnih kritika izrečeno na račun Susan Boyle. Samo je dan dijeli od finala, najvećeg showa i najvećeg trenutka u njezinu životu i jednostavno joj moramo dati malo predaha', dodao je Morgan.

Otkrio je također da on i Simon Cowell pokušavaju držati Susan pod kontrolom kako bi je pripremili za subotnji finale: 'Ona zna da je čeka nevjerojatna karijera ako u subotu dobro otpjeva tu pjesmu. To su dvije minute koje će Susan Boyle odrediti život'.

Ipak, na sreću brojnih fanova, škotska domaćica ipak se uspjela smiriti te ćemo je najvjerojatnije ipak gledati u finalu megapopularnog showa i njezin nastup, kao i svakog puta, očekivati s nestrpljenjem.