kratkog vijeka

Suradnja s Novom TV nije potrajala: Nekadašnja HRT-ovka više nije dio tima 'Provjerenog'

14.12.2021 u 13:28

Bionic
Reading

Početkom kolovoza se doznalo da će bivša druga pratilja Kraljice Hrvatske, novinarka i voditeljica Maja Tanasovski, koju su gledatelji jedno vrijeme gledali u jutarnjim Vijestima u sklopu emisije 'Dobro jutro Hrvatska', postati dio tima nagrađivanog informativnog magazina na Novoj TV. No na toj televiziji nije se dugo zadržala

'Možemo potvrditi da Maja Tanasovski više nije dio tima Nove TV', odgovorili su Večernjem listu iz PR službe Nove TV. Kad je dobila angažman u 'Provjerenom' rekla je da je na njoj velika odgovornost opravdati povjerenje koje joj je dato, da je uzbuđena radi novog početka i priča koje je čekaju te da čekuje da će 'nova sezona nastaviti sa svojom misijom još jače, još hrabrije'.

Još nije poznato koji je novi televizijski angažman dobila.

Inače, 2010. je na natjecanju za Kraljicu Hrvatske proglašena drugom pratiljom. 'Odmah sam uvidjela kako to nije moj đir. Prvi i posljednji casting bio je taj izbor za kraljicu Zagreba i kasnije kraljicu Hrvatske. Meni je to bio jedan od načina da steknem dodatnu dozu samopouzdanja i da lakše prođem kroz transformaciju iz djevojčice u ženu te da mami dam princezu koju je cijeli život priželjkivala, rekla je Maja 2019. godine u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Maja Tanasovski Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Inače, Tanasovski je velika obožavateljica putovanja te je proputovala više od 50 zemalja, od toga čak njih 20-ak po Africi.