uživaju u slatkom iščekivanju

Suprug Blanke Vlašić pohvalio se kako mu obitelj raste, a pokazao je i fotografiju njenog povećeg trudničkog trbuha

02.08.2022 u 18:53

Bionic
Reading

Otkad se doznalo da su Blanka Vlašić i sportski novinar i televizijski komentator Ruben van Gucht u braku te da očekuju prvo dijete, zanimanje za njih raste iz dana u dan. Oni sada češće nego prije objavljuju novosti iz svog života

Naša proslavljena atletičarka u Splitu vježbajući polako se sprema za veliki dan u svom životu (beba dolazi krajem godine) i sve češće pokazuje kako izgledaju njihovi dani. I njezin suprug Ruben van Gucht kao da je sve aktivniji na društvenim mrežama. Nedavno je najavio da se priprema za sudjelovanje na planinarskom pohodu Dodentocht, na jednoj od najzahtjevnijih europskih staza, a oglasio se i zbog njemu važne vijesti.

'Pozdravite Mowgli! Moja obitelj raste. Djoels & Stella imaju novu sestru. Tako sam sretan što imam trećeg rodezijskog goniča u životu. Najbolji pas ikad. Bit će puno zabave, organizacije i ljubavi!' pohvalio se Blankin suprug. I ranije je na Instagramu često pokazivao koliko voli svoja dva kućna ljubimca.

Danas je pak belgijski novinar objavio je fotografiju Blanke na kojoj se može vidjeti njen poveći trudnički trbuščić, a lice joj je izvan kadra.

Inače, splitski zet, kako ga mnogi nazivaju, 2017. objavio je knjigu ‘Sportsman’ u kojoj je pisao anegdote o poznatim sportašima i koja je kasnije pretvorena u kazališnu predstavu. Prije Blanke bio je u braku s influencericom Laurence van Tongerloo, od koje se razveo u listopadu prošle godine. Bili su zajedno od 2012., a vjenčali su se 2014. godine.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX