FILMOVI, SERIJE...

Što nas očekuje na HTV-u za Novu godinu?

24.12.2012 u 15:31

Bionic
Reading

Prvog dana Nove 2013. HTV premijerno prikazuje 'Koka i duhove', film snimljen prema istoimenom romanu Ivana Kušana. Priča o Koku i njegovim pustolovinama postigla je velik uspjeh u hrvatskim kinima, stoga predlažemo da pogledate kakve zgode i nezgode čekaju nestašnog i znatiželjnog Koka, njegovu dražesnu sestru Maricu, psa Cara i zabrinute roditelje

Prvog dana Nove 2013. u 14,35 na Prvom programu HTV-a najmlađe će sigurno razveseliti 'Vlak u snijegu' - film snimljen prema jednom od najpopularnijih dječjih romana Mate Lovraka. Priča o prijateljstvu i slozi malih zadrugara zametenih u snijegu popraćena je svevremenskim

songom Arsena Dedića 'Kad se male ruke slože', a u glavnoj ulozi ovog omiljenog filma mnogih generacija gledatelji HTV-a imat će priliku gledati Slavka Štimca.

Prvog dana Nove 2013. HTV premijerno prikazuje 'Koka i duhove', film snimljen prema istoimenom romanu Ivana Kušana.
Priča o Koku i njegovim pustolovinama postigla je velik uspjeh u hrvatskim kinima, stoga predlažemo da pogledate kakve zgode i nezgode čekaju nestašnog i znatiželjnog Koka, njegovu dražesnu sestru Maricu, psa Cara i zabrinute roditelje.

Film 'Koko i duhovi' sudjelovao je na brojnim međunarodnim festivalima, a na Pula film festivalu 2011. osvojio je: nagradu publike Zlatna vrata Pule, Vjesnikovu nagradu Breza za najboljeg debitanta, Zlatnu Arenu za glazbu, Zlatnu Arena za montažu, Nagradu mladih filmofila za najbolji film te T-Comovu nagradu SMS HIT. 'Koka i duhove' gledajte 1. siječnja na Prvom programu HTV-a u 20 sati i 10 minuta.

Iste večeri u 21,45, ne propustite još jednu premijeru - veliki filmski hit 'Kraljev govor'. Osvojio je mnoge prestižne nagrade; spomenimo samo četiri Oscara 2010. godine - za najbolji film, režiju, glavnu mušku ulogu te originalni scenarij.

Film 'Kraljev govor' temelji se na istinitoj priči o govornoj mani britanskog vojvode od Yorka što mu je donijelo velike probleme te čak dovelo u pitanje i njegov izbor za kralja. U ovoj se zahtjevnoj ulozi odlično snašao poznati britanski glumac Colin Firth, a uz njega nastupaju Helena Bonham Carter, Derek Jacobi, Geoffrey Rush i ostali.