'LJUBAV JE NA SELU'

Stjepan i Nikolina objavili pozivnicu za vjenčanje

06.08.2012 u 18:05

Bionic
Reading

Iako je najveća ljubavna priča prošle sezone 'Ljubav je na selu' završila svađom, ljubav je ipak prevladala sve. To su dokazali i Stjepan i Nikolina koje male ljubavne razmirice nisu odvele u propast, već pred oltar

Na FB profilu Nikolina i Stjepan su pokazali svoje već poslane pozivnice. Pozivnicu sa zajedničkom slikom, uokvirenu srcem, krasi i bubamara koja je zaštitni znak emisije 'Ljubav je na selu'.

Osim Nikoline i Stjepana, ljubavnih uspjeha imali su i farmeri iz prve dvije sezone. U prvoj sezoni Tomislav Copić upoznao je Karolinu, jednu od djevojaka koje su se borile za naklonost drugog natjecatelja. Iskre su odmah počele frcati, a svoju ljubav ovjekovječili su prstenom i postali roditelji prekrasnog djeteta. I Mato Smolčić se obavezao na vjernost, i to djevojci koja ga je vidjela u emisiji, odlučila ga upoznati, javila mu se i osvojila njegovo srce. Mato je priznao kako voli miran, seoski život, a u vezi mu je najvažnije razumijevanje i ljubav koju sada dijeli sa svojom suprugom i prekrasnom kćerkicom.

Nikolina i Stjepan pronašli su harmoniju u ljubavi na selu, dok svi čitatelji željni ljubavne avanture još uvijek stignu odabrati svog favorita ili favoritkinju četvrte sezone popularne emisije 'Ljubav je na selu te poslati pismo s fotografijom na adresu: 'LJUBAV JE NA SELU' p.p. 55 10020 NOVI ZAGREB ili mail na adresu ljubavjenaselu@rtl.hr. Pružite šansu ljubavi.