NA HBO GO-U

Stiže šesta sezona serije 'Okus krvi'

14.06.2013 u 20:56

Bionic
Reading

Hit serija 'Okus krvi' započinje desetodijelnu šestu sezonu u ponedjeljak, 17. lipnja, ekskluzivno na HBO GO-u, a ostale epizode slijede svaki ponedjeljak

Miješajući romansu, napetost, misterij i humor, radnja serije događa se u svijetu gdje ljudi i vampiri žive zajedno nakon što su vampiri izašli iz ljesova zahvaljujući otkriću sintetičke krvi, što znači da više ne trebaju ljude kao izvor hrane.

Serija prati konobaricu i povremenu vilu Sookie Stackhouse (Anna Paquin), koja ljudima čuje misli, vampira Billa Comptona (Stephen Moyer) i vampira Erica Northmana (Alexander Skarsgård). Alan Ball (tvorac HBO-ove serije 'Dva metra pod zemljom', dobitnice Emmyja) tvorac je serije koja je snimljena prema bestselerima o Sookie Stackhouse spisateljice Charlaine Harris.

Ostali su članovi glumačke ekipe 'Okusa krvi': Ryan Kwanten kao Sookien brat sklon nevoljama Jason Stackhouse; Rutina Wesley kao nova Pamina vampirska potomkinja Tara Thornton; Sam Trammell kao Sookien šef i mjenjolik Sam Merlotte; Nelsan Ellis kao Tarin vidoviti bratić Lafayette Reynolds, oštar na jeziku; Carrie Preston kao Arlene Bellefleur, Merlotteova konobarica; Todd Lowe kao Terry Bellefleur; Chris Bauer kao Terryjev rođak, šerif Andy Bellefleur; Deborah Ann Woll kao Jessica Hamby, Billova vampirska potomkinja; Bauer van Straten kao Pam, Ericova vampirska potomkinja i poslovna partnerica; Lauren Bowles kao Holly, Merlotteova konobarica; Joe Manganiello kao vukodlak Alcide; Michael McMillian kao vampir Steve Newlin; Lucy Griffiths kao Nora, bivša vijećnica vampirske Vlasti; Kelly Overton kao vukodlakinja Rikki i Anna Camp kao antivampirska križarica Sarah Newlin.

Novi su članovi postave u šestoj sezoni: Arliss Howard kao guverner Louisiane Truman Burrell; Rob Kazinsky kao Ben, stranac povezan s vilama; Rutger Hauer kao Niall, vilinski djed; Jurnee Smollett-Bell kao Nicole, aktivistica za prava vampira, i Amelia Rose-Blaire kao Willa, unuka Trumana Burrella.

 

Gledatelje će razveseliti prilika da u periodu od 17. lipnja do 16. srpnja, putem internetske usluge videa na zahtjev HBO GO, bez dodatne naknade pogledaju prvi nastavak šeste sezone 'Okusa krvi'. Svi koji posjete www.hbogo.hr u tom periodu moći će uživati u seriji.