'KUDA ZA VIKEND'

Splitski menadžer otkrio što misli o Severininoj novoj pjesmi

21.07.2017 u 20:51

Bionic
Reading

Ivan Bubalo, estradni menadžer iz Splita, uvjeren je kako će Severinina nova pjesma 'Kuda za vikend' biti veliki hit

Bubalo je poznat što često javno izražava svoje mišljenje o osobama s estradne scene, a dok neke bez pardona voli ocrniti, za druge pak ima samo pozitivne riječi.

Među ovim drugima našla se i Severina koju je ponovno pohvalio.

'Tko voli neka izvoli. Ali veliki hit. Mega hit! Fascinirao me videospot. Najbolji ikad napravljen kod nas', napisao je Bubalo na svom Facebooku.

Inače, Severinu je isti menadžer prije nekoliko mjeseci nahvalio nazvavši je velikim talentom.

'Ponavljam – gluma, pjevanje, pisanje, manekenstvo, slikanje, režija. Svega čega se ona uhvati, najbolja je. Najveća umjetnica Splita od stvaranja države. Jednog dana na padinama Marjana križat ce se ulice Gorana Ivaniševića i Ivana Balića sa ulicama Stipe Božića i Tonija Kukoča, a uzbrdo ide ulica Dina Rađe i Blanke Vlašić. E, tu će Grad dati Severini perivoj, a odatle se vidi do Italije', nije štedio tad riječi hvale Ivan Bubalo.

  • +2
Severinin novi spot Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, novi videospot za pjesmu 'Kuda za vikend' je poseban jer je, za razliku od svih dosad, sniman samo mobitelom iz ruke na atraktivnim lokacijama u Los Angelesu.

Tijekom spota popularna se Splićanka presvlačila nekoliko puta i to u sve izazovnije outfite te je na svom Instagramu kratko prokomentirala: 'Obožavam ovu pjesmu.'

Radi se o četvrtoj pjesmi s novog Severinog albuma koji izlazi na jesen.