POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Spada među prave sretnice: Lejla Filipović za svoju vitku figuru može zahvaliti dobrim genima, pa može uživati i u ovakvim stvarima

24.04.2021 u 10:30

Bionic
Reading

U moru poznatih i slavnih koji imaju Instagram profile, nezaobilazan je onaj bivše misice i supruge glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović. Svojim je pratiteljima još jednom pokazala svoju vitku figuru, ali i otkrila da se ničega ne odriče da bi istu održala

Iako ima 44 godine, Lejla Filipović svojim bi izgledom, ali i vitkom figurom, lako mogla konkurirati i upola mlađim djevojkama koje se prijavljuju na razne izbore ljepote. S punim je pravom i sama bila proglašena Miss Hrvatske 1998. godine.

Njezin izbor i proglašenje, koje je obilježio skandal kojeg se i danas mnogi sjećaju, vjerojatno joj je ostavio i pomalo gorak okus u ustima, no sada je to za nju daleka, daleka prošlost.

No, baš kao u doba kada je bila proglašena najljepšom Hrvaticom, Lejla Filipović i dalje zadivljuje sve svojom vitkom figurom, koju dodatno naglašava pomno odabranim stajlingom.

Tako je i proteklih dana za jedan poslovni brunch u centru Zagreba odabrala mom fit traperice povišenog struka u koje je zagurala običnu bijelu majicu, a preko odjenula sako pepita uzorka. Uz popularne ružne tenisice i sunčane naočale s jednom rukom u džepu, dok u drugoj drži trendi torbicu, Lejla Filipović pozirala je svojem suprugu, a fotografiju je objavila na Instagram Storyju, odmah nakon one u kakvim je delicijama uživala na sastanku.

  • +6
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

I dok mnoge pripadnice nježnijeg spola moraju itekako paziti na svoju prehranu, Lejla spada u one sretnice kojima se baš ništa ne prima. Stoga je za brunch odabrala 'zabranjenu' hranu mnogima - pržene krumpiriće i sendviče.