LJUBAV JE NA SELU

Šou koji je spojio dva para i napravio dvije bebe

13.02.2012 u 12:24

Bionic
Reading

Nakon što smo tijekom dvije sezone u stopu pratili i pobliže upoznali mladiće i djevojke u njihovoj potrazi za srodnom dušom, dokumentarna sapunica 'Ljubav je na selu' zbližila je mnoge kandidate

Šou koji je zamišljen kao potraga prave ljubavi stasitih momaka koji u svojim selima ne uspijevaju upoznati pravu ljubav – i to naprosto zbog malog broja djevojaka u tim selima – 'Ljubav je na selu' svoj uspjeh nije tvrdoglavo zacrtala kao spajanje natjecatelja s kandidatkinjama isključivo putem utabane staze šoua.

Ljubavnih uspjeha imali su i farmeri iz prve dvije sezone koji nisu imali tu sreću naći se u finalu. U prvoj sezoni Tomislav Copić upoznao je Karolinu, jednu od djevojaka koje su se borile za naklonost drugog natjecatelja. Iskre su odmah počele frcati, a svoju ljubav su ovjekovječili prstenom i postali roditelji prekrasnog djeteta.

I Mato Smolčić se obavezao na vjernost, i to djevojci koja ga je vidjela u emisiji, odlučila ga upoznati, javila mu se i osvojila mu srce. Prije sedam mjeseci Mato i Nikolina su postali roditelji prekrasne djevojčice. Mato nam je priznao kako voli mirni, seoski život, a u vezi mu je najvažnije razumijevanje i ljubav koju sada dijeli sa svojom suprugom.

Sudeći po rezultatima, sa sigurnošću se može reći kako je RTL-ova emisija 'Ljubav je na selu' uspješno došla do svojeg cilja - ljubav, romantika i emocije uistinu se mogu dogoditi svakome, i to najčešće kada im se najmanje nadate… Vidjet ćemo hoće li zaiskriti i ove sezone, ali statistike su na njihovoj strani.