PIJANA ILI EMOTIVNA?

Šokantne grimase slavne glumice zasjenile dodjelu nagrada

30.01.2017 u 11:43

Bionic
Reading

To je trebala biti samo jedna tipična dodjela američkih glumačkih nagrada, no na kraju se pretvorila u sve, osim u to. Na 23. dodjeli SAG nagrada, jedino o čemu se pričalo, a i spominjalo u govorima, koji su trebali biti govori zahvale, trenutne su političke situacije. No, još su se o jednoj stvari svi raspričali - urnebesnim izrazima lica glumice Winone Ryder, nakon čega su se mnogi zapitali je li na dodjelu došla pijana?

U Los Angelesu je održana 23. dodjela Nagrada udruženja glumaca, popularne SAG Awards, a osim političkih govora, sve je zasjenila glumica Winona Ryder. No, nije riječ o njezinoj haljini ili govoru, već o njezinoj reakciji na zahvalu Davida Harboura. Naime, kada je najboljom među serijama proglašena 'Stranger Things', na pozornicu se popela cijela glumačka ekipa, uključujući i Winonu Ryder.

Video s izrazima lica Winone Ryder tijekom govora

Govor zahvale odlučio je održati glumac iz serije, David Harbour, no umjesto da priča o seriji i kaže koju riječ hvale, on je odlučio reći svoje mišljenje o trenutnom stanju u politici. 'Samo bih htio reći da je jako teško slaviti zbog uspjeha serije, zbog svega što se događa u svijetu. Ujedinjeni smo u tome da smo svi živa bića i da smo zajedno na ovom čudesnom bolnom, užasno bolnom putu koji se zove život', rekao je Harbour, dok je pokraj njega stajala Winona Ryder.

Kamere su s lica Davida Harboura i njegova politička govora ubrzo skrenula prema Winoni, koja je izrazima lica pokupila svu pažnju. Malo uzbuđenja, pa ljutnje, a na kraju i nevjerica, zabavile su gledatelje dodjele SAG nagrada, koji su se odmah raspisali po društvenim mrežama. Neki od komentara bili su 'Odi doma Winona, pijana si', 'Mislim da bi se trebala snimiti serija s Winoninim izrazima lica', 'Nikada nisam vidio nekoga da toliko emocija može proizvesti u minuti, koliko je napravila Winona tijekom govora Davida Harboura'.

Tweet Davida Harboura nakon završetka dodjele nagrada

Nakon završetka dodjele nagrada, na Twitteru se oglasio i sam Harbour, koji je rekao: 'Nema veće časti od one da budem dio vas u borbi za bolju budućnost. A Winonine meme su nezaboravne.'