DAVID LYNCH POTVRDIO

Snimat će se nove epizode kultnog Twin Peaksa

06.10.2014 u 18:58

Bionic
Reading

David Lynch potvrdio je brojne priče o ponovnom snimanju kultne serije Twin Peaks

U posljednje vrijeme sve se više priča o snimanju novih epizoda kultnog 'Twin Peaksa', no sada se to može reći sa sigurnošću. Autor serije David Lynch na svom je Twitteru potvrdio to i usrećio brojne fanove. 'Dragi prijatelji, ovo se ponovno događa', napisao je priloživši videoisječak 'Twin Peaksa'.

Po mnogima najbolja serija svih vremena ponovno bi se trebala početi prikazivati 2016, nakon punih 25 godina, a Lynch je navodno pri kraju pisanja scenarija za treću sezonu.

Ispočetka zamišljen kao miniserija s osam nastavaka, zbog enormne popularnosti i velike gledanosti snimanje 'Twin Peaksa' produljeno je tako da je druga sezona imala 22 epizode. Godine 1990. kao jedna od najhvaljenijih serija osvaja čak tri Zlatna globusa za svoju prvu sezonu. Za prestižnu nagradu Emmy prva sezona serije bila je nominirana u čak osam kategorija. Druga sezona nije imala nijednu nominaciju za Zlatni globus, ali je imala četiri nominacije za Emmy. Ukupno 18 nominacija skupljeno je za nagrade Primetime Grammy, ali su pokupljena samo dva kipića.