LJUBAV JE NA SELU

Smršavio je 50 kilograma, pa traži ženu života

22.07.2014 u 10:40

Bionic
Reading

U nedjelju smo imali priliku pogledali uvodnu emisiju 'Ljubav je na selu', u kojoj su se predstavili svi farmeri, a sada je red na vama da pismom iznenadite svog favorita

Da, da, da! Ljubav se peti put vratila na selo! Već i ptice na grani znaju da emisija 'Ljubav je na selu' iza sebe ima zanimljivu statistiku.

U prvoj sezoni sklopljena su dva braka – vjenčali su se Mato i Nikolina Smolčić (dvije bebe) te Tomislav i Karolina Copić (beba) - a treći brak sklopili su Stjepan i Nikolina Pavlić (kandidati iz treće sezone).

U novoj sezoni našu pažnju je zaokupio dvadesetčetverogodišnji Matija Ričko iz Strmeca Samoborskog. On je pravi farmer s kunićima, konjima i pilićima, a roditeljima te djedu i baki pomaže oko kuće i farme.


Njegova obitelj bavi se i prodajom kobasica koje sami prave i s kojima često idu na natjecanja.

Zanimljivo je da je Matija prije prijave preokrenuo svoj život naglavačke. Naime do prije godinu dana imao je 130 kila, no nakon UN-ove dijete smršavio je čak 50 kila! Kaže da mu je to bilo mukotrpno razdoblje, ali se izvukao vježbanjem i dijetom jer više nije mogao podnijeti to da ga zafrkavaju u školi.

Kad ne radi na benzinskoj postaji, Matija ide u teretanu, a ljeti je na rolama. Budući da do sada nije imao curu, velika mu je želja naći dobru djevojku za sebe.

Iskreni Matija stavio je sve karte na stol odmah nakon prve epizode, a zbog tog stava dobio je mnoga pisma obožavateljica.

Doznali smo da Matiji poslije uvodne emisije stalno noću stižu poruke pa, da bi se naspavao za novi radni dan, mora ugasiti mobitel.