SRETNI I ZALJUBLJENI

Službeno je: Monica Bellucci i Tim Burton svoju su ljubav potvrdili i na crvenom tepihu

20.10.2023 u 09:44

Monica Bellucci i Tim Burton

Izvor: Profimedia / Autor: SGP / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

Iako ljubavna veza Monice Bellucci i Tima Burtona traje sada već godinu dana, za svoje prvo službeno pojavljivanje u javnosti odabrali su 18. Filmski festival u Rimu, gdje su prisustvovali premijeri filma 'Diabolik chi sei?' u kojem jednu od uloga ima upravo 59-godišnja talijanska ljepotica

Držeći se čvrsto za ruke, 59-godišnja Monica Bellucci i 65-godišnji legendarni redatelj Tim Burton, stupili su na crveni tepih 18. po redu Filmskog festivala u Rimu. U trenutku kada je lijepa talijanska glumica svijetu predstavljala svoj novi film 'Diabolik chi sei?', uz sebe je imala svog partnera, s kojim je u sretnoj vezi već godinu dana.

A Tim Burton nije mogao skinuti ruke sa svoje lijepe partnerice, pa je u pojedinim trenucima puštao njezinu ruku kako bi je pred fotografima obgrlio oko ramena.

Ovaj filmski par u tajnosti se viđao mjesecima, a onda je Monica Bellucci sve priznala u intervjuu za francusko izdanje Ellea, kojeg je dala u lipnju ove godine.

'Što da vam kažem... Drago mi je da sam, prije svega, upoznala muškarca. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu... Znam čovjek, volim ga, a sada ću upoznati i redatelja. Ovo je početak još jedne avanture', rekla je Bellucci koja s Burtonom snima i nastavak hit filma 'Bubimir' iz davne 1988. godine.

POPUT SIRENE

Još jedno senzacionalno izdanje kojim je Monica Bellucci ostavila sve bez riječi

Pogledaj galeriju

Glumica i redatelj prvi su se puta upoznali prije 16 godina, no ljubavne iskre među njima su se dogodile tek u listopadu prošle godine na Lumiere Film Festivalu u Lyonu, nakon što je Talijanka režiseru na pozornici u Lyonu uručila nagradu za životno djelo.

Talijanska ljepotica posljednje je bila u vezi s umjetnikom Nicolasom Lefebrveom s kojim je prekinula 2019. godine, a od 1997. - 2013. godine bila je udana za Vincenta Cassela te s njime ima dvije kćeri, 18-godišnju Devu i 12-godišnju Leonie.

S druge strane, Tim Burton bio je oženjen za Helenu Bonham Carteru, glumicu koja je utjelovila princezu Margaret u 'Kruni', od 2001. do 2014. godine te s njom ima 20-godišnjeg sina Billyja i 16-godišnju kćer Nell.