SVE JE ODUŠEVIO

Sličnost je zapanjujuća: Jedan od najpoznatijih pjevača današnjice postao neprepoznatljiv kao Joker

01.11.2019 u 19:01

Bionic
Reading

Kanadska glazbena zvijezda The Weeknd sve je ostavio bez riječi prerušivši se u lik poznatog negativca Jokera kojeg je 1989. godine u Burtonovom filmu o Batmanu utjelovio slavni oskarovac Jack Nicholson

Poput mnogobrojnih holivudski zvijezda, popularni pjevač The Weeknd uložio je poseban trud kada je riječ o prerušavanju za Noć vještica.

Prilikom dolaska na Halloween zabavu manekenke Kendall Jenner, kanadski pjevač spremno je pozirao okupljenim parazzo fotografima s maskom zahvaljujući kojoj je postao u potpunosti neprepoznatljiv.

Za Noć vještica odlučio se prerušiti u Jokera kojeg je u filmu 'Batman' pod redateljskom palicom slavnoga Tima Burtona 1989. godine utjelovio oskarovac Jack Nicholson.

  • +5
The Weeknd i Bella Hadid kao Joker i Catwoman Izvor: Profimedia / Autor: Photographer Group/007/MEGA / Mega Agency / Profimedia

Na spomenutoj zabavi jedne od najplaćenijih manekenki današnjice i članice klana Kardashian pojavila se i slavna Bella Hadid s kojom kanadski pjevač The Weeknd godinama njeguje ljubavni odnos s usponima i padovima.

Poput bivšeg/sadašnjeg dečka Bella se također odlučila prerušiti u lik iz Burtonove filmske verzije Batmana – antiheroinu Catwoman koju je 1992. godine utjelovila slavna Michelle Pfeiffer.