JOE DIFFIE

Slavni američki glazbenik preminuo dva dana nakon što je doznao da je pozitivan na koronavirus

30.03.2020 u 09:29

Bionic
Reading

Američki country glazbenik Joe Diffie preminuo je u nedjelju od komplikacija zaraze koronavirusom, priopćio je njegov izdavač

U 62. godini, život je od posljedica koronavirusa izgubio američki country glazbenik Joe Diffie. Prije dva dana saznao da je pozitivan na COVID-19, a tužnu vijest o njegovoj smrti potvrdio je njegov menadžer.

‘County glazbena legenda Joe Diffie preminuo je danas, u nedjelju 29. ožujka, zbog posljedica korona virusa. Njegova obitelj zahtijeva privatnost’, kratko je poručio menadžer.

Samo dva dana ranije, obožavateljima se oglasio sam glazbenik riječima: ‘Medicinsko osoblje se brine za mene i trenutačno se liječim. Obitelj i ja u ovom trenutku tražimo privatnost. Želim podsjetiti sve da budu oprezni tijekom ove pandemije’.

Inače, Diffie je 1999. dobio Grammyja za najbolji country suradnju. Poznat je po brojnim hitovima, posebice iz 90-ih godina prošlog stoljeća. U karijeri je izdao čak 13 albuma. Neke od njegovih najpoznatijih pjesama su 'Pickup Man', 'John Deere Green', 'Girl Ridin' Shotgun', 'A Night to Remember'.

Joe Diffie Izvor: Društvene mreže