DIANE KRUGER

Slavna glumica progovorila o majčinstvu u 42. godini: 'Bila sam presebična za djecu'

25.01.2019 u 17:58

Bionic
Reading

S glumcem Normanom Reedusom, Diane Kruger u studenom prošle godine dočekala je svoje prvo dijete, a o majčinstvu sada je odlučila iskreno progovoriti u intervjuu za digitalni magazin modne trgovine Net-a-Porter tvrdeći kako se u mladosti smatrala presebičnom za djecu

Nakon što je shvatila da zapravo želi osnovati obitelj, 42- godišnja njemačka glumica u intervjuu za PorterEdit otkrila je kako je dugo čekala na pravu osobu prije nego što se dotaknula teme sklapanja braka radi osiguravanja financijske sigurnosti.

Prije tri mjeseca Diane Kruger postala je majka djevojčice čije je ime još uvijek nepoznanica. Njezina kćer drugo je dijete zvijezde serije 'Živi mrtvaci', Normana Reedusa, koji iz braka sa supermodelom Helenom Christensen ima 19- godišnjeg sina Mingusa.

'Norman je po prirodi mirna osoba i mnogo toga me naučio jer je na vlastitoj koži iskusio čari roditeljstva' izjavila je Diane koja se dotaknula i činjenice da je u 42. godini po prvi put postala majka.

  • +3
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

'S godinama naučite da stvari dolaze u vaš život kada ste za njih spremni, stoga mi je drago što sam čekala na dolazak djeteta', priznaje Kruger ističući kako u mladosti nije razmišljala o osnivanju obitelji.

'Bila sam presebična. Kada sam napunila 35 godina pomislila sam kako bih ipak željela imati dijete, no onda sam morala čekati da se pojavi prava osoba'.

Glumca Normana Reedusa Diane Kruger upoznala je 2015. godine na setu filma 'Sky', no svoju ljubavnu vezu učinili su javnom tek godinu dana kasnije.

  • +10
Diane Kruger i Norman Reedus na dodjeli nagrada Critics' Choice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su sretni dolaskom prinove, Diane je priznala kako se ne planira žuriti da bi vezu ozakonila brakom.

'Nikad ne reci nikad. Sigurno bih imala zabavu. Volim nositi lijepu haljinu, no nisam religiozna stoga mi taj aspekt braka ništa ne predstavlja. S brakom dolazi i financijska sigurnost, no ja sam financijski neovisna pa mi za takve stvari ne treba druga osoba', priznaje Kruger.

Prije veze sa zvijezdom serije 'Živi mrtvaci', Diane je od 2001. do 2006. godine bila u braku s francuskim glumcem Guillaumeom Canetom koji je danas u braku s glumicom Marion Cotillard s kojom ima kćer i sina.

  • +3
Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras