'MALE LAŽI'

Slavna glumica otkrila da će joj i kćeri imati uloge u nagrađivanoj seriji

30.10.2018 u 16:47

Bionic
Reading

Australska 51-godišnja glumica Nicole Kidman nedavno je gostovala u emisiji Ellen DeGeneres gdje je prvi put otkrila da će njene dvije kćeri imati usputne uloge u seriji 'Male laži'

Producentica i glumica serije 'Male laži' Nicole Kidman u emisiji 'Ellen' komičarki je otkrila kako će joj djeca imati male uloge u drugoj sezoni tog televizijskog hita. Iako još nikome to nije rekla, Nicole Kidman nije uspjela sačuvati tu tajnu od Ellen DeGeneres.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim potankosti u vezi svoje djece, Nicole Kidman još je jednom ponovila novost da će i legendarna Meryl Streep imati ulogu u seriji. Bit će punica lika koji tumači Nicole Kidman.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Njene kćeri sedmogodišnja Faith Margaret i desetogodišnja Sunday Rose, našalila se Nicole Kidman, počele su uvažavati njenu karijeru tek kad je dobila ulogu u filmu o super-herojima 'Aquaman'.

Ellen DeGeneres nagovorila je Nicole Kidman da ispriča i anegdotu s tarantulom u Los Angelesu.

'Moje kćeri su je vidjele i zavrištale, pa sam i ja izašla. Keith se smijuljio, a ja sam odlučila kako im moramo pokazati da nemamo straha. Pauk je bio nevjerojatno jak. Zarobila sam ga čašom, a on ju je prevrnuo. No, na kraju smo ga ulovili i kasnije pustili na slobodu', rekla je Nicole Kidman.

  • +10
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nicole Kidman uskoro će na Međunarodnom filmskom festivalu Toronta imati premijeru trilera 'Destroyer' u kojem je imala glavnu ulogu detektivke Erin Bell.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube