šokirala objavom

Slađa iz Malnarove 'Noćne more' piše da je u vezi s poznatim HTV-ovim voditeljem

16.11.2017 u 12:28

Bionic
Reading

Slađane Petrušić mnogi se sjećaju kao članice ekipe legendarne 'Noćne more' Željka Malnara. Nakon toga se pisalo o njezinom životu u Njemačkoj, glazbenoj karijeri i nastupima po klubovima diljem regije, a zadnji put je zaintrigirala javnost kao glasnogovornica Gospodarske stranke u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. Sada je ponovo u centru pažnje zbog navodne veze s markantnim HRT-ovcem Petrom Vlahovom

Malnarova miljenica na svom je profilu na Facebooku objavila fotografiju s HRT-ovim novinarom, voditeljem i urednikom te pored nje napisala 'Nema više skrivanja'. Plavokosa menadžerica i pjevačica tom je objavom šokirala mnoge.

Petar Vlahov nije bio dostupan za komentar, ali od njegovih bliskih prijatelja i kolega doznajemo da to nije istina.

  • +5
Petar Vlahov Izvor: Promo fotografije / Autor: KRASNODAR PERSUN

Pjevačica se 2015. godine, nakon povratka iz Njemačke u kojoj je živjela tri godine, posvetila političkoj karijeri. Nakon što je postala glasnogovornica Gospodarske stranke jedan od čelnika Živog zida, Ivan Pernar, poželio ju je u svojim redovima. No nedugo nakon političkog transfera Slađa je odlučila privremeno zamrznuti političku karijeru zbog reality showa 'Hotel Maldivi'.

'Bila sam domaćica, sjedila u kući 25 sati dnevno. Jedina tema mi je bila je li sataraš zagorio, je li grah preslan, je li čisto u kući i je li ispeglano sve. E, sad je s tim gotovo', izjavila je Slađa ranije, nakon povratka iz Frankfurta i prekida s bivšim dečkom koji ju je varao.  

  • +10
Slađana Petrušić Izvor: Pixsell / Autor: Daniel Kasap/PIXSELL