PROFESOR LATINSKOGA

Skromni milijunaš Leonard i dalje živi s roditeljima

Leonard Mlinarić

Leonard Mlinarić

Izvor: Screenshot / Autor: HRT

Prošlu nedjelju kviz 'Sve u 7' dobio je svog prvog milijunaša, Leonarda Mlinarića, koji otkriva sve, ili barem poneke, tajne svog prvog milijuna za Večernji list

Leonard Mlinarić u nedjelju je u kvizu 'Sve u 7' osvojio milijun kuna. Kako je emisija snimljena tri tjedna prije nedjeljnog emitiranja, Leonard je tajnu velikih nula čuvao tri tjedna. 'Samo je sestra znala što se dogodilo jer je bila na snimanju u studiju. Najlakše od svega bilo mi je šutjeti. Sad dolazi onaj teži dio jer nisam sklon publicitetu', rekao je za Večernji list

'Na prvom pitanju mozak mi se blokirao. Činilo mi se kao da je prošla čitava vječnost dok sam se sabrao i odgovorio. Trema je uzela danak, ali odlučio sam da me ona neće sputati u igri. Sedmo pitanje bilo je vrhunac! Išao sam na sve ili ništa i doslovno mijenjao boje od nervoze. Ni danas nisam osvijestio činjenicu da sam milijunaš! Mama i tata su mi presretni i još su uvijek bez teksta od sreće', dodao je friški milijunaš.

28-godišnji Leonard, inače profesor latinskog i povijesti, živi u skromnoj kući u Belom Manastiru, a u belomanastirskoj gimnaziji predaje latinski jezik. On je i jedini zaposleni član obitelji. U Baranju su se vratili prije nekoliko godina, nakon što su je napustili 1991. godine. Njihov kružni put išao je od Vojvodine i Mađarske preko Osijeka do Umaga te završio u Belom Manastiru.

Leonard još uvijek ne zna kako će potrošiti novac. 'Nisam sam, tu je obitelj s kojom moram sjesti za stol i dogovoriti se. Nisam zaboravio ni prijatelje. Ta svota je nekome jako puno, a opet, može se potrošiti za tri dana', rekao je Leonard.

Jedna od Leonardovih želja je i naći djevojku.' Tarik Filipović seu emisiji našalio da ću sad postati zanimljiviji ženama! Nisu se još počele javljati, ali od danas je linija otvorena!', dodao je Leonard, koji znanje vrijedno (minimalno) milijun kuna nije skupio preko noći.

'Ne prođe dan, a da ne pročitam sve novine i ne otvorim Wikipediju. Okružen sam knjigama koje pokrivaju sva područja i stalno čitam. Zemljopis mi je oduvijek ljubav pa sam ga ostavio za zadnje pitanje. Znanje se ne može skupiti u godinu dana', dodao je za kraj.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi