JAMES DENTON

Sjećate li se ovog markantnog glumca iz nekad popularne serije? Evo kako danas izgleda

26.03.2021 u 22:34

Bionic
Reading

James Denton, 58-godišnji glumac koji je u kultnoj seriji 'Kućanice' igrao zgodnog vodoinstalatera Mikea Delfina zbog kojeg mnoge pripadnice ljepšeg spola nisu propuštale nijednu epizodu, danas priznaje kako se osjećao neugodno zbog titule seks simbola

Američki glumac rođen u Nashvilleu je u nedavnom intervjuu ispričao kako se nije najbolje osjećao zbog titule 'najseksi muškarca na televiziji' koju je u jednom trenutku nosio.

James koji je u ABC-jevoj seriji koja se s velikim uspjehom prikazivala od 2004. do 2012. godine bio u središtu medijske pozornosti, kaže kako nije bio zbog toga najsretniji, a posebno zbog laskave titule seks simbola.

'Naravno da mi je laskalo, ali nisam bio baš najsretniji zbog toga. Prije nego sam dobio ulogu u 'Kućanicama' glumio sam uglavnom zločeste dečke', rekao je James.

  • +2
James Denton Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Glumac je i danas sa svojih 58 godina u top formi, a kaže kako svoj dobar izgled duguje zdravom načinu života, tjelovježbi i izbjegavanju štetnih navika poput fast fooda i alkohola.

'Bila sam sretan što sam glumio tamo, ali to će me zauvijek pratiti. Čim sad dobio ulogu odmah sam odlučio početi raditi na sebi, bacio sam komad pizze i pivo te otišao u teretanu. I nisam nikad prestao s vježbanjem', kaže James.

Zadovoljan je kaže kako je njegov TV lik završio: ustrijeljen je i umro je u naručju svoje voljene Susan Mayer koju je glumila Teri Hatcher.

'Ona je bila sjajna u toj sceni. Dobio sam izlaz iz serije', prisjetio se glumac koji je kasnije glumio u Hallmarkovoj seriji 'Dobra vještica'.

U jednom ranijem intervjuu ispričao je da su se odmah nakon završetka snimanja 'Kućanica' preselili iz LA-ja u Minnesotu.

'Imam i kuću u ruralnoj Montani, kad zaželimo pobjeći iz Minnesote', rekao je James koji sa suprugom, osobnom trenericom Erin O'Brien ima dvoje djece.