ANĐEOSKI GLAS

Sjećate li je se? Ona je nova zvijezda!

13.09.2013 u 17:59

Bionic
Reading

Dakle, vjerujte nam na riječ, u nedjelju, 15. rujna kreće serija 'Stella' u 21,15 na Novoj TV koja će vas izuti iz cipela ili papuča

Imali smo čast pogledati 'Stellu' prije svih vas. Pozvani smo na novinarsku projekcije novih serije na Novoj TV 'Stellu' i 'Zoru dubrovačku' koje će se prikazati u nedjelju odmah iza Dnevnika.

Gledajući serije, naježili smo se, skoro pustili suzu te nam se probudio uspavani nacionalni ponos.

Najprije, ježit ćete se na glasovne sposobnosti Vande Winter i Semente Rajhard koje su u glazbeno-dramskom spektaklu 'Stella' glavne suparnice, pretpostavljamo da ćete biti očarani izgledom zagrebačkog Gornjeg grada, a ako ne pustite suzu zbog teške životne situacije mlade Jasmine (Semente Rajhard), mislit ćemo da se u zadnje vrijeme zanemarili svoju emotivnu stranu.

Stella prikazuje tamne strane reality showova. S jedne strane, bolesnu kontrol-frik majku Elu (Bojana Gregorić) koja ne bira metode za svoju kćer Lanu (Vanda Winter) da postane prava zvijezda, a s druge strane sirotu Jasminu (Sementa Rajhard) koja se u reality showu natječe samo da glavnom nagradom plati operaciju srca za svoju bolesnu majku. Koja, gle čuda, toliko košta.

Osim glavnih glumica – debitantice Semente i odlične Vande, zabavit će vas i uvid u nemilosrdni i nezainteresirani žiri koji je podijeljen u dobrog i lošeg policajca. Oni su: umišljeni predsjednik žirija Gavran kojeg igra Nebojša Glogovac, tu je i Ela (Bojana Gregorić), bivša plesačica koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma, Orsat (Stjepan Perić) je talentirani redatelj koji je otpočetka showa i jedina dobra vibra žirija; i nekadašnja pjevačka zvijezda Kiki (Petra Dugandžić) koja se odala porocima zbog nesretne ljubavi.

Jasmina je djevojka koju svi vole. Trudi se, pazi na roditelje koji su rastavljeni, igra šah i pjeva poput anđela. Kada joj majka završi u bolnici, ona smisli plan za spas te prolazi na audiciji s pjesmom 'Majko moja, tebi misli lete' zbog koje ćete plakati kao da režete luk.

Sementa Rajhard javnosti je poznata po tome što se natjecala u reality showu 'Hrvatska traži zvijezdu' 2009., a sada u 'Stelli' ponovno proživljava reality koji je ovoga puta vođen redateljskom palicom.

Glazbenu produkciju radile su Martina Tomčić Ivana Husar Mlinac. Tonči Huljić bio je zadužen za glazbene brojeve i glazbeni identitet. Koreografije potpisuje Igor Barberić, a producentica je Jelena Veljača.

Sigurno vas zanima kako pjesma 'Razmažena' zvuči u jazz stilu, hitovi Halida Bašlića ili pjesma 'Rajska djevo, kraljice Hrvata' u udarnom terminu.