18. kolovoza

Silente nastupaju u Rijeci ovog petka

16.08.2023 u 13:18

Bionic
Reading

Trg Riječke rezolucije, Rijeka // petak, 18. kolovoza 2023.

Dubrovački bend Silente dolaze u Rijeku i nastupit će na Trgu Riječke rezolucije u petak, 18. kolovoza.

Silente se u sklopu velike ljetne turneje vraća Rijeku, a bend dolazi na krilima novog singla “Sve što treba znat o ženi” koji je među najslušanijim pjesmama u Hrvatskoj. Nastup će biti prilika čuti najveće hitove i presjek karijere jednog od naših najaktivnijih bendova.

Izvor: Društvene mreže

Nastup na Trgu Riječke rezolucije nastavlja se na bogat popis koncerata kojima bend ovog ljeta obilazi Hrvatsku. Izuzetno uspješnu godinu obilježit će i obljetnički koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture kojim će 28. listopada proslaviti deset godina od izlaska albuma 'Lovac na čudesa'. Ogroman interes rezultirao je rasprodanim koncertom više od dva i pol mjeseca uoči održavanja.

Istovremeno, aktualni singl 'Sve što treba znat o ženi' nakon puna tri mjeseca od objave i dalje drži svoje mjesto u top 10 nacionalne radijske ljestvice singlova po emitiranju.

Ulaznice za koncert u Rijeci su u pretprodaji po cijeni od 12 eura, a na dan koncerta cijena će iznositi 16 eura. Dostupne su u sustavu Entrio.hr i na prodajnim mjestima Entria.