CMC FESTIVAL

Severina prvi put na velikoj pozornici

05.06.2019 u 16:05

Bionic
Reading

Najveća regionalna glazbena zvijezda stiže na ovogodišnji CMC festival, gdje će joj biti uručena posebna nagrada za izvođača godine

CMC festival Vodice svake godine za posjetitelje, osim revijalnog dijela festivala, organizira i niz koncerata najvećih glazbenih imena. Ove godine, na oduševljenje brojnih obožavatelja, headliner festivala je Severina, najveća regionalna glazbena zvijezda, koja već skoro 30 godina osvaja srca publike i plijeni pažnju gdje god se pojavi. Iza nje je ukupno 12 studijskih albuma, brojni hitovi i velike glazbene i producentske suradnje kojima je zaslužila zvjezdani status. Severina je uvijek ispred vremena, prati svjetske glazbene i modne trendove, a sa svojim timom uvijek je na samom vrhu.

"Tvoja prva djevojka", "Dalmatinka", "Trava zelena", "Moja stvar", "Od rođendana do rođendana", "Djevojka sa sela", "Prijateljice", "Ante", "Mili moj", "Virujen u te", "Adam i Seva", "Gas, gas", "Tridesete", "Dobrodošao u klub", "Italiana", "Grad bez ljudi", "Brad Pitt", "Tarapana", "Tutorial", "Unaprijed gotovo", "Imaš pravo", samo su neki u nizu hitova koji su osvajali regionalne top liste i publiku svih ovih godina. Novi hit, "LosHa", za koji je Severina spot snimala u New Yorku i koji se nalazi na najiščekivanijem albumu godine "Halo" objavljenom za Dallas Records, doživio je istu sudbinu, a Severina će ga izvesti na velikoj festivalskoj pozornici u Vodicama. Album ‘Halo’ donio je posve novi zvuk, a koliko je s njim ”pogodila” govori i činjenica da su nove pjesme na YouTube-u preslušane već preko 230 milijuna puta. Rađene su u vrhunskoj produkciji, kao i spotovi koje je snimila (njih čak 14).

Severina će nastupiti prva, a koncert će biti održan na otvorenju CMC festivala u petak, 7. lipnja, uz do sada najveću i najbolju produkciju. Poseban trenutak bit će uručenje velikog priznanja za najboljeg izvođača godine, koje ove godine i više nego zasluženo, odnosi upravo Severina. Zainteresiranost publike za CMC festival svake godine je iznimno velika što dokazuje kako je riječ o najvećem festivalu domaće glazbe u regiji. Ove godine bit će održan po 11. put, a okupit će najveća glazbena imena, odnosno više od 50 izvođača koji će u subotu, 8. lipnja, izvesti 42 festivalske pjesme koje se mogu pronaći i na dvostrukoj kompilaciji objavljenoj za Croatia Records.