LJUBAV JE NA SELU

Sestre Šantor odlučile su se boriti za istog muškarca

22.02.2013 u 16:42

Bionic
Reading

Nakon što su momci i prva farmerica Silvija odabrali kandidate koji će im se pridružiti na farmi, došlo je vrijeme da ih gledatelji bolje upoznaju. Nova epizoda popularne dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' ovaj petak predstavlja 11 djevojaka i tri momka čije ćemo dogodovštine pratiti na ljubavnim farmama

Marinko Banovac (26) iz Svetog Petra u Šumi smatra kako je privukao najzgodnije djevojke na svoju farmu. Sara i sestre Marina i Maja na Marinkovoj farmi očekuju manje rada, a više odmora i zabave. Iako je dvije sestre, Maju i Marinu, mama prijavila bez njihovog znanja, djevojke su se na kraju čak odlučile boriti za istog muškarca! Marina inače pobjeđuje u sestrinskim duelima, no možda se ovog puta sreća više nakloni Maji? Tek što su djevojke došle na farmu zatekle su Marinka kako bagerom radi oko kuće. Iznenađen njihovim dolaskom i zanesen pojavama, mladi farmer je izgubio kontrolu, bagerom udario u kuću i ozbiljno je oštetio.

Anto Poluta (43), galeb s Pelješca, već pri prvom susretu s djevojkama pokazao je najviše simpatija prema Aniti. A dok djevojke na Marinkovoj farmi očekuju zabavu, Gabi, Nina i Anita od Ante očekuju da im, ni manje ni više, nego kuha!

Saša Kunjek (30) sa svoja tri sina na imanju priprema veliki doček za odabrane djevojke. Samohrani otac je ispunio očekivanja sinova te im se na farmi pridružuju plavokosa Ina, brineta Marija i vatrena crnka Lucija.

Umjesto Marka (Damira) Matozana, Đurđa i prošlogodišnja kandidatkinja Iva odlučile su potražiti ljubav na farmi Zvonimira Kundije (47).

Dok su svi farmeri osobno dočekali svoje kandidatkinje, prva seoska princeza, Silvija Vidović (27), poslala je oca Antuna po odabranike. Kako bi zaštitio kćer i umorio momke, Antun je Željku, Ivanu i Matiji zadao zadatke u štali ne bi li pokazao tko je gazda šenkovečke farme.

Kako su se kandidati snašli na seoskim farmama, gledatelji mogu saznati danas, u petak, 22. veljače, od 20 sati na RTL Televiziji. Ljubav je došla na selo i namjerava tamo ostati!