NOVE ZGODE I NEZGODE FAZLINOVIĆA

Serija 'Lud, zbunjen normalan' ponovno na malim ekranima

17.10.2012 u 12:51

Bionic
Reading

Novi nastavci serije 'Lud, zbunjen, normalan' donose nove likove koje tumače poznati glumci poput Marije Omaljev, Minke Muftić, a vidjet ćemo i Gorana Navojca, Nives Ivanković, Emira Hadžihafizbegovića i Tanju Šojić

Novi nastavci popularne humoristične serije o obitelji Fazlinović donose nove peripetije i neočekivane zaplete u svim životnim segmentima tri muške generacije – Izeta, Faruka i Damira – i one najnovije, četvrte, Đemice.

U nedjelju, 21. listopada Izet (Mustafa Nadarević), doživjet će ljubavni brodolom. Otkriće da Laura (Svjetlana Bojković) ima ljubavnika za njega je bolno, pa se odlučuje u potpunosti posvetiti boci. Gledatelji će također vidjeti i tučnjavu između Izeta i Đure (Boro Stjepanović). Faruk će pak imati problema kada će iz studija nestati mikseta. Refko (Goran Navojec) i Čombe Miraj Grbić) zajedno će obilježiti godišnjicu Dinine smrti.

Nekoliko godina kasnije situacija u kući Fazlinovića je izmijenjena. Faruk i Ajna žive zajedno s Izetom u stanu, a stalna prisutnost ženske osobe među okorjelim muškim navikama stvara niz novih komičnih situacija. Prilike dodatno komplicira dolazak Ajninog oca, kapetana ratne mornarice bivše JNA, koji se, igrom slučaja, također useljava u stan Fazlinovića, što između njega i Izeta rađa stalne sukobe i nesporazume. U svemu tome, brojne zavrzlame nastaju i s Bubinom rođakinjom Zumrom, koja sada radi kao kućna pomoćnica Fazlinovićevih.

Damir je konačno stao na svoje noge. Završio je fakultet i specijalizirao plastičnu kirurgiju, oženio se i preselio u stan nekadašnjeg susjeda Enesa Hadžiedhemćumurovića. Ima svoju privatnu ordinaciju. Njegova supruga Barbara je trudna i rađa sina. Ponosni pradjed Izet ulaže sve napore ne bi li 'izetizirao' unuka i trudi se svim silama da što više vremena provodi s malim Đemicom.

StudioAkord je prestao postojati i pretvoren je u radio postaju, a glavne zvijezde noćnog programa su Čombe i Refko

San Remo je i dalje glavno okupljalište u kojem caruje gazdarica Marija, a tu su i nespretni, ali uspješni agent Đido Mova, prevrtljivi Jakov te Čombeova majka koja se pojavljuje kao novi lik u narednim epizodama.