HRVOJE RUPČIĆ ISPAO

Senzacionalna Sanja Doležal skinula Milu s trona

06.11.2010 u 22:41

Bionic
Reading

Zbog strastvene rumbe pala je i prva desetka za Neru Stipičević i Damira Horvatinčića, ali je ipak najveće iznenađenje izazvala Sanja Doležal

Drugu emisiju otvorili su glumac Zijad Gračić i Tihana Devčić, a bili su zadovoljni svojom prvom izvedbom. Rumba, shvatio je Zijad, odgovara njegovu karakteru. On je od svoje partnerice zaradio titulu štrebera, a u trenu pretvorio u strastvenog ljubavnika, ali je slabo mahao bokovima. Ples je bio prepun zagrljaja, a Zijad je više gledao u pod nego u partnericu. To mu zamjerio i žiri.

Quickstep su Petar Vlahov i Ana Domišljanović odradili korektno, a Petar je radio zadovoljne grimase. Probijanje leda je bilo teško, a sada je Petar i uživao. I žiri je odahnuo jer su vidjeli da Ana i Petar mogu bolje i lakše, iako je Petar od Dinka Bogdanića dobio predavanje o držanju. Na kraju su se svi složili da je bilo bolje. 'Tako se brane boje javne kuće, mislim na HRT', rekla je Barbara Petru.

'Teret od 100 kila smo smanjili za 70 kilograma', rekao je Hrvoje Rupčić. Sa svojom partnericom Marijom Stošić prikazao je rumbu kao jako romantičan ples. Ljubavna priča između Hrvoja i Marije je uspjela, iako je Hrvoje na početku poslao pusu Zrinki. Hrvoje se odlično snašao u plesnom flertovanju te je najbolje od svih muških plesača mahao bokovima. Zrinka je bila oduševljena. Žiri je pohvalio njihovu kemiju, a zbog toga su osvojili i solidne ocjene.

Ne živi se dugo na staroj slavi. To znaju i Mila Horvat i Robert Schubert, pa su se dokazali u novom plesu, quickstepu. Odlično su izgledali, a Mili je skakutanje išlo kao po špagi. Već dva puta je dobila kompliment da je kao profesionalna plesačica. Prvo od Davora Bilmana, a ovaj tjedan od svog partnera, tako da nama ne preostaje ništa drugo nego da se složimo s tim. Ples je izgledao fantastično! Naveliko se pričalo o Milinoj ljepoti, a dobila je nadimak Pčelica Maja. Zbog svega su zaradili puno bodova, ali su ipak zbog Sanje i Hrvoja te Damira i Nere izgubili tron.

Sanja Doležal obećala je sarmu i sve kraće suknje sucima, no to nije bilo potrebno. Učitelj Hrvoje Kraševac izvukao je lavicu iz Sanje, koja je u rumbi postala prava femme fatale. Sanja se pokazala kao odlična zavodnica. Ona i Hrvoje definitivno su se najviše potrudili, a emocije su frcale na sve strane. Bilman je pohvalio izraz lica i ruke koje su bile ženstvene. 'Nakon 47 godina je bilo i vrijeme', našalila se Sanja i ponovno zavodljivo zamahnula bokovima. S lakoćom je dala svoj maksimum!

Mlađahni par Bojan Jambrošić i Martina Bastić podebljali su trening za nekoliko sati zbog prošlotjednih loših kritika. Brzi tempo u treningu dao je i bolji quickstep. Bojan i Martina su dobro odradili posao, a vidjelo se da znaju što rade. Njihovu opuštenost i samouvjerenost prepoznao je i žiri. Njihov ples proglašen je najboljim napretkom u showu.

Nera Stipičević i Damir Horvatinčić proglašeni su romantičnim parom showa. Prekrasni Nera i Damir su rumbu izveli besprijekorno. Nera je izgledala poput grčke božice i bila je perfektna u plesu. Sve je nalikovalo nekoj kazališnoj točki te im se u stavu, pokretima i izrazu lica nije potkrala nijedna pogreška. Davor je zbog toga ples nagradio prvom desetkom, a drugi su im dali čistu devetku. Čestitke!

Ivana Brkljačić i Marko Herceg su zatvorili show. Bivša sportašica i njen plesni partner ipak su pokazali više nego u prvoj emisiji. Ipak, nakon skakutanja, žiri nije bio milostiv. Bilman je rekao Ivani da ima izraz lica kao da misli tko je dao muškima da vode, a žiri se složio u tome da Ivana nije još posve opuštena.

Ples za ostanak sa zvijezdama morali su otplesati Hrvoje Rupčić i Marija Stošić te Ivana Brkljačić i Marko Herceg jer su imali najmanji zbroj bodova gledatelja i žirija. Nakon što su ponovno otplesali ples, žiri je bio neodlučan jer je dvoje sudaca bilo za Hrvoja i Mariju, a dvoje za Ivanu i Marka. Stvar je riješio predsjednik žirija Dinko Bogdanić te ostanak osigurao Ivani i Marku, što je najviše rastužilo glumicu Zrinku Cvitešić.