VRUĆE MUŠKARČINE

Seksi reklame zbog kojih žene padaju u nesvijest

28.06.2013 u 21:20

Bionic
Reading

Nakon prave reklamne poslastice za muškarce – najseksi ženske reklame, slijedi bombončić za sve žene – najseksi muške reklame

Nick Kamen u Levisovoj reklami

Jedna od najseksi reklama s muškim torzima u glavnoj ulozi je Levisova s poznatim pjevačem Nickom Kamenom. Pjevač stiže u praonicu oprati majicu i traperice, i to tako da ih skine sa sebe. Osim što je raspametila gledateljice, reklama je uvelike pridonijela nagloj prodaji Levisovih traperica i postala četvrta najgledanija reklama svih vremena.


David Gandy u Dolce i Gabbani

Još jedan komad odlučio je pred kamerama šetkati i izvijati se u donjem rublju, zavodeći ženske poglede mišićavim tijelom. Riječ je o jednom od najtraženijih muških modela, Davidu Gandyju, koji se svukao za Dolce i Gabbanu.


'Diet Coke Break'

Dok su se Nick i David u reklamama skidali opravdano – kako bi oprali veš i pokazali donje rublje, ljepotan u reklami Diet Coke Break skida majicu kako bi – popio naslovno piće. Radi to svaki dan točno u 11.30, što je ujedno poziv na svakodnevnu kratku i slatku pauzu radnicama u susjednoj zgradi. Dok se ljepotan skida i ispija laku tekućinu, cure sline, a Etta James pjeva 'I Just Wanna Make Love To You'. Čisti seks.


Cristiano Ronaldo za Armani

Nakon pjevača, manekena i onog trećeg, red je i za nogometaša. Čast da postane dio velike šestorke dobio je Cristiano Ronaldo u reklami za Armani. Nogometaš ogoljenog torza po stanu traži majicu, dok ga spremačica diskretno guta očima. Kad pronađe majicu, ona, ne on, sakrije je kako bi seksi traganje potrajalo. Mudrica prefrigana.


Seksi dresing Kraft Fooda

Muškarčina iz reklame em što vrhunski peče pilića, em što ga savršeno premazuje naslovnim umakom, još u vrhunski izgleda. Kako bi to potvrdio, usred reklamnog vrhunca skida pregaču otkrivajući lažni nabildani torzo. I taman kad pomislite da je sve samo prevara, skine i taj lažni i dolazi do svog prirodnog. Baš kao što je i dresing prirodan. Hrana, kuhanje i seksepil – dobitna kombinacija.


Imaginarna muškarčina u Hall's Soothersu

Naslovni bomboni u reklami ne samo da liječe grlobolju ljepotice u liftu, već se čudotvorno pretvaraju u komada koji je ljubaka uz vruće ritmove klasika Roberta Palmera 'Addicted to Love'. Kako se lift uspinje, podiže se i uzbuđenje do kulminacije na vrhu. Čista reklamna bomba. Pardon, bombon. Dodajmo na kraju kako je izbor napravio The Sun, a mi smo se, naravno, složili.