NE KRIJE SVOJE MIŠLJENJE

Sarah Ferguson iskreno o zetu i šeširu koji je postao viralni hit

26.11.2018 u 19:39

Bionic
Reading

Bivša članica britanske kraljevske obitelji, Sarah Ferguson, iskreno je progovorila o tome što misli o zetu, biznismenu Jacku Brooksbanku, s kojim je njezina kći, princeza Eugenie, u listopadu stala pred oltar, a također se dotakla svog modnog odabira za kćerino vjenčanje kojeg javnost nije dočekala blagonaklono

Bivša supruga britanskog princa Andrewa prisjetila se kćerinog velikog dana. Govoreći o zetu u intervjuu za britanski magazin Hello!, Sarah je priznala kako se osjeća 'blagoslovljenom' te da je kćerin suprug na vjenčanju izgledao poput britanskog tajnog agenta, Jamesa Bonda.

  • +13
Princeza Eugenie sa zaručnikom Jackom Brooksbankom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sarah je također pohvalila njihov 'inkluzivni' pristup vjenčanju ističuči kako će s istim nastaviti i u braku.

'Njihovo vjenčanje odnosilo se na ljubav, inkluzivnost i budućnost, a dalje nastavljaju snažno jer su jednostavno takvi. Oni će uvijek, uvijek biti na rubu inspirativne promjene', mišljenja je Ferguson.

Fergie, kako je od milja nazivaju britanski mediji, nije se pokazala sramežljivom kada je riječ o dijeljenju detalja s kćerina vjenčanja, ističući svoj ponos u prošlotjednom gostovanju u emisiji Good Morning Britain.

  • +13
Vjenčanica princeze Eugenie Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/montaža

'Voljela sam svaki trenutak tog vjenčanja. Bila sam iznimno ponosna. Njihova ljubav je ogromna i suđeno im je da budu zajedno. Svoju kćer Eugenie sam vidjela kako cvjeta i tog dana, kao cijeli svijet, svjedočila sam njezinoj hrabrosti kada je ponosno pokazala svoj ožiljak na leđima ', izjavila je Sarah referirajući se na ožiljak koji princeza Eugenie nosi nakon operacije kralježnice.

Prilikom gostovanja u emisiji Good Morning Britain, Sarah se također osvrnula na svoju odjevnu kombinaciju za kćerin veliki dan.

Bivša članica britanske kraljevske obitelji nosila je zeleni šešir širokog oboda s potpisom dizajnerice Jess Collett, a njega su krasila dva slamnata krila zbog kojih je javnost njezin odabir šešira usporedila sa zlatnom zvrčkom kakvu je fiktivni lik čarobnjaka Harryja Pottera pokušavao uloviti u metloboju.

Kako priznaje, zbog šala na račun šešira nije bila zabrinuta, a pritom je otkrila kako u to vrijeme nije uočila sličnost s predmetom koji se pojavljuje u knjigama i filmovima o Harryju Potteru.

Svojim modnim odabirom za kćerino vjenčanje, kako sama kaže, željela je stvoriti 'argentinski izgled' u čast majci Susan Barrentes koja je pobjegla u Argeitinu s profesionalnim igračem pola kada je Sarah bila dijete. Sa 61. godinom, Susan je smrtno stradala u prometnoj nesreći u Buenos Airesu.

  • +2
Princeza Diana i Sarah Ferguson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia