OKSANA VOEVODINA

Ruska ljepotica ne odustaje: Malezijskog kralja privodi pred sud kako bi dokazala da je on otac njihovog djeteta

11.10.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Točno godinu dana nakon vjenčanja i samo dva mjeseca nakon rođenja 'budućeg malezijskog kralja', sina Ismaila Leona, nekadašnja ruska kraljica ljepote Oksana Voevodina i sultan Muhamed V potpisali su papire za razvod. Bilo je to u srpnju ove godine, a saga oko svega ne prestaje

Nakon razvoda, koji je riješen na način da je sultan tri puta zaredom izgovorio riječ 'talak', što je u islamu najteži i nepovratni oblik razvoda, ruska ljepotica Oksana Voevodina ne odustaje od toga da bivši kralj Malezije, sultan Muhammad V prizna njihovog sina, malenog Ismaila Leona, te ga je zbog svega odlučila izvesti i pred sud u Moskvi.

Kako donose britanski mediji, koji su očito u kontaktu s Ruskinjom, sultan Muhammad V ne želi priznati da je on otac djeteta, stoga Oksana želi da sudac milijardera i bivšeg monarha natjera na DNA test.

  • +6
Oksana Voevodina i sultan Muhammad V Izvor: Profimedia / Autor: H.BERBAR / Sipa Press / Profimedia

Zbog ljubavi prema Oksani sultan se odrekao prava na tron, da postane malezijski kralj, očito smatrajući kako je ona prava, no, čini se da se nakon svega pokajao te ju je doslovce preko noći ostavio.

Sve je ponovno aktivirala nakon što je shvatila da njezini zahtjevi, upućeni bivšem suprugu, nisu ispunjeni, pa tako nagodbom, barem za sada, nije dobila niti 24 tisuće funta mjesečne alimentacije za dijete, niti stan u Moskvi od 1,2 milijuna funti, kao ni kuću u Londonu u iznosu od 8 milijuna funti.

'Ne trebam ništa dokazivati nikome jer Leon je njegov sin, rođen u braku i bio je planirano i željeno dijete. Izgleda baš poput svog oca i ima azijatske crte lica. Volim ga najviše na svijetu i jako sam ponosna na njega', izjavila je za MailOnline Oksana.

S druge strane, iz sultanove palače tvrde kako je njegova bivša supruga njihovog vladara samo iskoristila, u želji da od njega izvuče čim više novca, te kako nema istine u tome da se Muhammad V nije pobrinuo financijski za nju i dijete. Navodno joj mjesečno plaća oko 16 tisuća funti, a dobila je i Porsche Cayenne, kao i skupocjeni nakit koji je već prodala.