STIGLA PRINOVA

Rukometaš Luka Cindrić dobio sina, a poznato je i ime malenog nasljednika

24.04.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu rukometaš i reprezentativac, pohvalio se sretnom viješću - on i supruga Lara, točno tri godine od rođenja kćerkice Alise dobili su sina

Iako je njegov profil zatvoren za javnost, oni koji prate rukometaša Luku Cindrića na njegovom Instagramu mogli su doznati sretnu vijest - 18. travnja njegova supruga Lara rodila je sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Rikard.

A samo s nekoliko dana razlike, i tri godine ranije, Lara i Luka prvi su puta iskusili čari roditeljstva, kada se rodila Rikardova starija sestra Alisa.

Lara i Luka Cindrić vjenčali su se u srpnju prošle godine u ogulinskoj Župnoj crkvi Sv. Križa. Na vjenčanju su se okupili članovi obitelji i uži krug prijatelja, a izlazak mladenaca iz crkve bilo je popraćen velikim pljeskom okupljenog mnoštva.

Precious moments with precious people !! ❤️ Thank you all who made our day special 🙏 @studiobrzak_weddings @majasuput ...

Objavljuje Luka CindricSubota, 16. srpnja 2022.

Na vjenčanju među uzvanicima bili su Cindrićeve kolege Marin Šipić, Filip Ivić i Blaž Janc, a za dobru atmosferu bila je zadužena Maja Šuput koja je podijelila i prvi ples mladenaca. Mladenka je blistala u raskošnoj bijeloj haljini barokno cvjetnog uzorka, spuštenih ramena i naglašenog dekoltea. Satensku haljinu užeg gornjeg dijela i volumizonog donjeg upotpunila je i dugačkim veom te buketom s božurima.

Inače, samozatajni rukometaš i njegova odabranica su iz Ogulina gdje je i započela njihova ljubavna priča.

Luka Cindrić Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/PIXSELL

Lara Stipetić se također bavila rukometom te je dvije godine zaredom bila među najboljim strijelcima ŽRK Ogulin i primila nagradu za najbolju sportašicu Ogulina. Sudjelovala je na izboru za najljepšu sportašicu Karlovačke županije gdje je proglašena drugom pratiljom.

Za Hrvatsku nacionalnu ligu počeo je igrati 2012. godine i to za RK Karlovac. Od 2014. godine nalazi se u postavi Hrvatske rukometne reprezentacije. Prošle godine je taj nesuđeni nogometaš potpisao ugovor s Barcelonom.