29. studenog

Rovinj - šampion turizma okrunjuje novu kraljicu Hrvatske

16.11.2022 u 16:06

  • +10

Izbor Kraljice Hrvatske 2022.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada i Giordano Cellich

Bionic
Reading

Samo jedna ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta

I ove godine Rovinjski hotel Lone 29.studenoga 2022. postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana koji je ujedno i višestruki te ovogodišnji turistički prvak Hrvatske. Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom 'Kraljica Hrvatske'. O kvaliteti spomenutog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku. Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta održati u Hrvatskoj.

Djevojke će se publici predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Alyce Paris, potom u raskošnim vjenčanicama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske te u kupaćim kostimima brenda Pletix. Za siguran hod i udobne cipele pobrinut će se poznati Austrijski brend Högl, za frizure finalistica bit će zadužen frizerski salon Gea, dok će za make-up biti zadužena Tamara Flego. Osvajačice lenti zablistat će u nakitu Zlatarne Dodić, a sunčane naočale brenda Sherri Hill krasit će lica mladih ljepotica koje će uživati u delicijama Kanaan. Za zdravlje i dobar izgled natjecateljica brinu se Poliklinika Medikol, Poliklinika Rotim, Specijalna bolnica Neurospine te Poliklinika Veir. Službeni prijevoznik za ugodnu vožnju Kraljica Hrvatske je Brioni Pula. Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske završne pripreme za izbor odradile su u Rovinju, Puli te NP Brijuni gdje su imale posebnu čast, baš poput Angeline Jolie i princeze Karoline od Monaka družiti se i hraniti najstariju slonicu Lanku.

Svečanost će voditi zabavan voditeljski par, Zlata Muck Sušec i Mario Sedmak, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Giuliano Đanić, te grupa Feminnem. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast. Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinut će se restoran Dario, a za piće dobrodošlice Darna iz Rovinja. Za izradu prekrasnih buketa zadužena je cvjećarna Flower Shop S iz Pule, Poreča i Vrsara.

Pridružite se ovoj svečanoj manifestaciji, podržite festival ljepote, talenta i zabave te rezervirajte datum 29. studenog u 19:00 sati za Kraljicu Hrvatske. Očekuje vas vrhunska zabava koju su organizatori pripremili.

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: info@kraljica-hrvatske.hr

Kako su tekle pripreme i kako su se kandidatkinje provele u Rovinju, u Nacionalnom parku Brijuni te u Areni Pula, možete pogledati:

Izvor: Društvene mreže