KORANA GVOZDIĆ I IVAN ŠARIĆ

Romantiku i dobar provod u Italiji omela hladnoća

11.01.2017 u 13:02

Bionic
Reading

Italija je nakon Grčke omiljena destinacija Ivana Šarića i Korane Gvozdić koji su se za vrijeme najvećih minusa u Europi odlučili za putovanje u Veneciju i Veronu

Uz malo dobre volje i humora ni velike hladnoće ne mogu omesti avanturu u najljepšim talijanskim gradovima, no čini se da ovaj put nije bilo pomoći jer su Korana i Ivan Veneciju posjetili kad je bilo najhladnije.

Poznati par sklon je slobodne dane iskoristiti za mali bijeg iz Hrvatske. Prošlog ljeta to je bila Grčka, a zimovanje su umjesto na snijegu odlučili provesti na maloj turneji sjeverom Italije. Venecija je omiljeno mjesto za romantiku Korane Gvozdić koja će izgleda ove godine, nakon četiri godine ljubavi, postati gospođa Šarić. Zaručili su se u Grčkoj ovog ljeta na svom omiljenom otoku.

'Možda će čudno zvučati, ali nisam dosad nikad zamišljala kakvo će biti moje vjenčanje. Znači, nemam viziju ni ceremonije, a ni vjenčanicu. Čak me malo strah toga, jer kad dođe taj dan, ne znam od kud bih prvo trebala početi, od odabira prostora, haljine', rekla nam je nedavno Korana. U Ivanu, kaže, ima prijatelja, ljubavnika i partnera.

'Najveći problem je to što ne radimo isti tip posla, jer se njegov posao svodi na popodnevne i večernje angažmane. Ne znam recept, ali svakako mislim da je potrebna velika doza tolerancije i razumijevanja u takvim vezama. Sreća je u tome što smo djelomično iz istog svijeta pa se odlično nadopunjujemo i razumijemo', ispričala je Korana.

It's nice to be back!! Adoro Venezia! ?? ❤☀️#love #venice #venezia #italy #buongiorno #sunnyday #giroditalia

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

??☘️ #Verona #nasdva #giroditalia

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

???? #verona #italy #arenadiverona #giroditalia #amphitheatre #dancing ??

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

"Bok ekipa, evo i ja dosao na rucak!" ???????? #lunch #company #newfriend #venezia #italy #birdie #gondola

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Predivna i (pre)hladna... ☀️❄️❤ #buongiorno #venezia #italy #alwaysamazing

A video posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on