BRIGITTE NIELSEN:

'Roditi u 55. ravno je dobitku na lotu. Na ovu sam djevojčicu čekala 10 godina i ona je doslovno čudo'

17.11.2018 u 19:46

Bionic
Reading

Danska glumica s holivudskom karijerom Brigitte Nielsen, najpoznatija je po propalom braku sa Sylvesterom Stalloneom, a ponovo se našla u središtu medijske pozornosti nakon što je u 55. godini po peti put postala majka

Svoje peto dijete, djevojčicu Fridu, Brigitte Nielsen rodila je u lipnju ove godine, a ovoga se tjedna, povodom premijere svog novog filma 'Creed II', pojavila na crvenom tepihu u New Yorku. Tom je prigodom novinarima otkrila nove detalje o trudnoći i majčinstvu u pedesetima.

'Dobila sam čudesnu kćerkicu i igram isti lik, Ludmillu, koju su glumila u 'Rockyju' prije 35 godina. Moram priznati, da mi je život nevjerojatan', rekla je Brigitte.

Glumica je u srpnju ove godine napunila 55, a ne krije da je put do dolaska Fride na svijet bio mukotrpan, te da je godinama pokušavala zanijeti.

'Na ovu sam djevojčicu čekala 10 godina. Ona je doslovno čudo i želim reći svim ženama da nikad ne odustaju. To je zapravo poruka i muškarcima i ženama, jer život je nevjerojatan. Netko mora dobiti na lotu jednom, a ja osjećam da sam ga dobila s mojom djevojčicom'. Rekla je Nielsen.

Nielsen je malenu Fridu dobila u braku s Mattiasom Dessijem, a iz prethodnih veza ima četvero odrasle djece.

'Liječnici su mi dali tek 3 do 4 posto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajašaca, no bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočaranja. Stalno čekaš telefonski poziv i znaš da će ti reći da još jedan postupak nije uspio. To čekanje ubija, osobito jer žene nerado pričaju o tome pa misliš da si jedina', iskrena je bila Nielsen.

  • +25
Brigitte Nielsen Izvor: Profimedia / Autor: N.N.