PRIRODNO IZDANJE

Rijetki bi je prepoznali na fotografiji: Viktorija Rađa ovom je objavom nasmijala mnoge

22.09.2020 u 13:32

Bionic
Reading

Iako često objavljuje svoje fotografije na kojima je u prirodnim izdanjima, nekadašnja misica Viktorija Rađa posljednjom objavom mnoge je zbunila. Tek rijetki prepoznali su je bez trunke šminke na licu

Viktorija Rađa zgodna je u svim izdanjima. Nema što joj ne stoji i jednostavno uvijek uspije raspametiti fanove svojim nevjerojatnim izgledom. Mnogi se također slažu da s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Međutim i Viki očito ima svoje dane u kojima nije baš raspoložena za uređivanje.

Zato se sada svoj svojoj vojsci obožavatelja pokazala bez trunke šminke. Mnogi je na prvu nisu uspjeli prepoznati jer je složila grimasu, nabacila širok osmijeh i jednostavno pokazala da je boli briga za izgled i to što će drugi misliti.

Ipak, jednom prilikom Rađa je priznala da nije baš puna samopouzdanja, kako se mnogima čini.

'Moj najveći problem je upravo to - uvijek mi nedostaje samopouzdanja. Nikada nisam zadovoljna sobom, što mi je nejasno jer pored sebe imam supruga koji me neprestano obasipa komplimentima i podrškom u svemu što radim’, rekla je u intervjuu za Gloriju Glam.

Osim toga, tada je kazala da, kao i svi, ima strah od starenja. ‘Imam strah, no ne bih htjela biti mlađa i zadovoljnija sam svojim izgledom nego kad sam imala 25 godina. Mišljenja sam da se njegovati i držati do sebe prije svega treba radi zdravlja, a tek onda radi vanjštine.’