RTL-OV REALITY SHOW

Rezultat 'Ljubavi na selu'? Zasad tri bebe!

02.10.2014 u 13:44

Bionic
Reading

Ljubav se po peti put vraća na selo! Uskoro kreće nova sezona 'Ljubavi na selu' koja iza sebe ima zanimljivu statistiku. Spojila je tri para i utjecala na natalitet

Dokumentarna sapunica 'Ljubav je na selu' iza sebe ima četiri sezone, u njemu je sudjelovalo 39 farmera i jedna farmerica te čak 57 kandidatkinja koje su se pridružile farmerima na selu. Iva Roščić jedina je kandidatkinja koja je tražila ljubav dvije sezone za redom.

U prvoj sezoni su sklopljena dva braka – Mato i Nikolina Smolčić (dvije bebe) te Tomislav i Karolina Copić (jedna beba), treći brak je sklopljen između Stjepana i Nikoline Pavlić (kandidati treće sezone).


U posebnoj emisiji 'Ljubav je na selu' kamere RTL Televizije popratile su njihove zaruke, ali i vjenčanje na kojem su se pridružili kandidati i ispričali svoje ljubavne priče nakon završetka emitiranja emisije. 'U braku nam je još bolje nego kada smo bili cura i dečko', jednoglasno su se složili supružnici Stjepan i Nikolina. Zanimalo nas je hoće li ubrzo dočekati i prinovu. I na to su složno odgovorili: 'Prinova je u planu, no za sada još ništa.'

Većina kandidatkinja koje su se prijavile za farmere i tražile svoju ljubav na selu se pohvalila kako im je emisija donijela sreću u ljubavnom životu te su ubrzo nakon emitiranih epizoda upoznale osobu svog života. U svakoj sezoni je prosječno stiglo preko 1000 pisama: Silvija Vidović (prva farmerica koja traži ljubav na selu) i Tomislav Magdić (kandidat treće sezone 'Ljubav je na selu') dobili su najviše pisama (više od 200).

A ako i vama u životu nedostaje ljubavi ili barem avanture, skupite hrabrosti i nazovite 060 505 500 te ostavite svoje ime i prezime, i broj telefona ili se prijavite putem email adrese ljubavjenaselu@rtl.hr te putem sms poruke na broj 666555 s ključnom riječi 'LJUBAV.

Možda vas ljubav čeka upravo na selu!