SHOW NOVE TV

Rene Bitorajac jedan je od voditelja 'Supertalenta'

24.07.2009 u 11:46

Bionic
Reading

Novi show Nove TV 'Supertalent' dobio je svog prvog voditelja. Neobične i talentirane kandidate kroz televizijsku avanturu vodit će popularni glumac Rene Bitorajac

Bitorajčeva zabavljačka uloga započet će audicijama koje će se održavati u pet hrvatskih gradova u kolovozu. U pripremi, bodrenju i tješenju kandidata iza pozornice sudjelovat će dvoje voditelja koji će u finalnim i superfinalnim emisijama zagospodariti i glavnom pozornicom Nove TV.

Renea je publika nedavno imala prilike gledati u hvaljenom filmu 'Metastaze', a gledatelji Nove TV sjećaju ga se kao doktora Kunića u seriji 'Naša mala klinika' te u voditeljskoj ulozi talent showa 'Story SuperNova'.

'Kad god se pojavi dobar projekt, spreman sam sudjelovati. 'Supertalent' ima sve uvjete da postane sjajan show. Odgovara mi takav tip zabavne emisije, brza je, dinamična, kreativna i daje prostora za improvizaciju. Dodatan je motiv i to što ću raditi sa sjajnom ekipom koja je okupljena oko projekta', izjavio je Bitorajac o sudjelovanju u showu.