SLUČAJ SUSAN BOYLE

Producenti showa 'Britain's Got Talent' pred sudskom istragom

02.06.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Ofcom, britanska tvrtka koja nadzire rad medija, nagovijestila je moguću sudsku tužbu protiv producenata showa 'Britain's Got Talent', nakon što je favoritkinja Susan Boyle završila na psihijatriji. Otkriveno je kako su znali da žena praktički nije niti jela niti spavala tjedan dana prije finala

Predstavnici Ofcoma obznanili su da producente reality showa 'Britain's Got Talent' čeka moguća sudska tužba s obzirom da nisu povukli Susan Boyle iz finala premda su znali za njezino psihofizičko stanje. Susan je navodno vrlo malo jela i spavala tjedan dana prije finala u subotu.

'Trebamo proći kroz mnogo toga. Postoje mnogi prigovori zato što je Susan dopušteno da nastupi u finalu', rekli su iz Ofcoma. Naime, već je po nekim reakcijama unaprijed bilo jasno da žena pleše na rubu živčanog sloma, poput one kada je pred kamerama pokazala golu nogu razgovarajući s voditeljem.

Policija je četrdesetosmogodišnju Škotkinju ispratila u celebrity kliniku Priory nakon što je doživjela emocionalni slom kad nije pobijedila u finalu.

Podršku joj je uputio i britanski premijer Gordon Brown, a brat Gerry je rekao da se Susan osjeća bolje, iako ne i sretnije.

Premda je u finalu trijumfirala plesna skupina Diversity, bivša volonterka u crkvi već je odavno postala nacionalni idol kojeg čeka više-manje blistava pjevačka budućnost.