73-godišnjakinja

Princeza Anne završila u bolnici: Ima potres mozga

24.06.2024 u 13:45

Bionic
Reading

Vijest da je princeza Anne završila bolnici potvrdila je i Buckinghamska palača, no zasad ne otkrivaju puno detalja

Godina 2024. stvarno nije dobra godina za britansku kraljevsku obitelj... Nakon što su početkom godine kralj Charles III. i Kate Middleton podijelili svoje dijagnoze karcinoma, uslijedila je vijest da je od karcinoma ponovno oboljela i Sarah Ferguson. Danas je iz Palače stigla još jedna vijest o hospitalizaciji jednog istaknutog člana obitelji, a riječ je o princezi Anne.

Iako tajnoviti, iz Palače su obavijestili da je 73-godišnja princeza završila u bolnici. Poučeni iskustvom, Palača je sada odlučila biti transparentnija sa svojim obavijestima o članovima kraljevske obitelji.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Kraljevska princeza zadobila je lakše ozljede i potres mozga nakon incidenta na imanju Gatcombe Park jučer navečer. Njezino Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici Southmead u Bristolu kao mjera predostrožnosti na promatranju i očekuje se da će se potpuno i brzo oporaviti.', stoji u priopćenju iz kojeg se da naslutiti da se nemila situacija dogodila u domu ili oko doma u kojem živi princeza.

Također, obavijestili su da je o cijeloj situaciji obaviješten i najstariji brat obitelji, kralj Charles III koji se pridružuje cijeloj kraljevskoj obitelji u slanju svoje najljepše ljubavi i dobrih želja princezi za brz oporavak.

Kralj je pomno obaviješten i pridružuje se cijeloj kraljevskoj obitelji u slanju svoje najljepše ljubavi i dobrih želja princezi za brz oporavak.