Jack Mann

Princ Harry izgubio kontakt s vlastitim kumom: Jesu li mu svi okrenuli leđa?

04.07.2023 u 11:26

Bionic
Reading

Princ Harry nije prisustvovao vjenčanju svog prijatelja Jacka Manna, prijatelja koji je s njim stajao 'rame uz rame' na njegovom vjenčanju, kojeg se naziva Harryjevim kumom i bliskim prijateljem s kojim igra polo

Iako je Jack Mann bio Harryjeva podrška na njegovom velikom danu vjenčanja za Meghan Markle 2018. godine, princ Harry nije stajao uz Manna na njegovom vjenčanju. Nakon Harryjevog vjenčanja čak se i sugeriralo se da je Mann zapravo bio njegov 'pravi' kum, a ne princ William, no ovog vikenda doznalo se da ovaj dvojac više nije toliko blizak kao nekoć.

Prisjetimo se, Harry je u svojim memoarima priznao da se posvađao s nekim od svojih starih prijatelja nakon što je napao kraljevsku obitelj na televiziji, a Harryjev nedolazak na ovu svečanost upućuje na to da su odnosi poprilično zategnuti.

Postavlja se pitanje je li Harry sačuvao neke od starih odnosa ili je posve promijenio krug prijatelja kako bi se približio načinu života za kojim teži njegova draga.

Princ Harry sprijateljio se s Jackom Mannom na Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst, dok su bili mlađi često su igrali polo, a na kraljevskom vjenčanju Mann je bio predstavljan kao jedan od bližih prinčevih prijatelja.

Vojvoda od Sussexa stajao je rame uz rame s Jackom Mannom i njegovim drugim najbližim prijateljima na prijateljskoj fotografiji u dvorcu Windsor u noći kraljevskog vjenčanja, a fotografija je prikazana i na Netflixu u sklopu serijala 'Harry & Meghan'.

I Jack Mann dolazi iz obitelji zanimljive onima zainteresiranima za svjetsku politiku, a njegov je otac Simon Mann, časnik SAS-a koji je postao plaćenik, a osuđen je na pet godina zatvora jer je navodno pokušao svrgnuti vladu u Ekvatorijalnoj Gvineji 2004.

glamurozna vjenčanja

Spektakularne vjenčanice: Ovo su najljepša kraljevska vjenčanja moderne povijesti

Pogledaj galeriju