objavili fotku

Princ Albert u izlasku s izvanbračnim sinom, a doveo ga je u posebno društvo

04.07.2023 u 15:01

Bionic
Reading

Alexandre Grimaldi-Coste izvanbračni je sin princa Alberta od Monaka kojeg ne viđamo tako često, no ovaj su ponedjeljak otac i sin proveli u vrlo posebnom društvu. U elitnom klubu pridružio im se Erling Haaland koji je Alexandru dao potpisani dres, ali i još neka poznata imena showbusinessa

Nakon što je proslavio godišnjicu braka sa suprugom Charlene princ Albert posvetio je svoje vrijeme 19-godišnjem sinu. Alexandre Grimaldi-Coste izvanbračni je sin princa Alberta od Monaka, a za njegovu majku Nicole Coste priča se da je najveća ljubav u životu monaškog princa.

Otac i sin proveli su ponedjeljak u otmjenom jahtaškom klubu u Monaku, a pridružile su im se i neke velike zvijezde.

Uz njih su pozirali Erling Haaland i engleski modni trgovac i biznismen Umar Kamani koji je fotografiju i podijelio napisavši kako mu je bio užitak ručati s princem od Monaka. Osim toga, tu je bio i modni dizajner Tommy Hilfiger.

19-godišnjem Alexandru u rukama se nalazi Haalandov dres iz Machester Cityja, a na devetci na dresu nalazi se i potpis jednog od najboljih nogometaša današnjice, što je sigurno posebno uveselilo mladog prinčevog sina.

Iako Nicole Coste nema na fotografijama, postavlja se pitanje gdje je ona bila tijekom ovog muškog druženja s obzirom da ju u zadnje vrijeme češće viđamo u njegovoj blizini - ponekad pozvanu, a ponekad nepozvanu. Ako je suditi po izrazima lica princeze Charlene, ta činjenica ju pomalo i smeta.

  • +2
Princ Albert i princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: LIONEL CIRONNEAU / AFP / Profimedia