zajedničke uspomene

Princ Albert otkrio koje hobije dijeli s princezom Charlene

19.05.2024 u 09:54

Bionic
Reading

Monegaški princ gostovao je u jednoj kulinarskoj emisiji te gledateljima otkrio ono što se o kraljevskoj obitelji iz Monaka još nije znalo - vole provoditi vrijeme u kuhinji

Princ Albert pokušava u javnosti kreirati sliku sebe kao simpatičnog i pristupačnog, a kako se bolje približiti narodu nego pojavljivanjem u kulinarskoj televizijskoj emisiji. Albert se priključio chefu Laurentu Mariotteu u emisiji te tijekom kuhanja otkrio privatne detalje o svojoj pokojnoj majci, ali i supruzi Charlene.

Dok ne obavlja svoje kraljevske dužnosti, princ zapravo uživa u kulinarskim emisijama, ali i u pripremanju zanimljivih obroka sa svojom suprugom Charlene.

'Priznao mi je da gotovo svaki dan ide u kuhinju palače. To vrijeme mu je jako važno jer je bonvivan i znalac. Također se jako brine o borbi protiv otpada i jedan je od njih onih koji vole kad se koriste ostaci', otkrio je kuhar Mariotte dodavši da je za Alberta kuhanje 'lijep trenutak koji zapravo uživa dijeliti s princezom Charlene i djecom'.

Snimajući emisiju Albert se prisjetio i svoje majke, pokojne Grace Kelly od koje je naslijedio ljubav prema svježim sezonskim namirnicama i kuhanju.

Princa Alberta i njegove sestre Grace Kelly je podučila da jedu sezonsko povrće i voće, a chef je otkrio kako Albert voli kuhati za svoje najmilije te to čini u spomen na svoju majku. Svoje kulinarske trikove i tehniku podijelio je s popularnim TV kuharom koji je pozitivno ocijenio Albertovo snalaženje u kuhinji: 'Moram priznati da se osjeća vrlo ugodno. Poznavao je tehnike, vjerujte mi.'

UVIJEK SA STILOM

Laskav model: Princezi Charlene odlično pristaju najpoželjnije trendi traperice

Pogledaj galeriju